VIDEO. “Nevarēšu vairāk uzņemt klientus” – populārā TV šovu dalībniece un dzejniecei Magone ar vērienu uzsāk biznesiņu

Foto – ekrānuzņēmums

Dzejniece, TV šova “Slavenības. Bez filtra” varone Magone Liedeskalns sociālajā vietnē “Instagram” publicējusi video, kurā atzīstas, ka viņas biznesa ideja par Valentīndienas apsveikumiem izpelnījusies milzu piekrišanu no viņas faniem.

Video viņa stāsta:

“Mani mīļie, Gailīši, Vistiņas, Cukurdupsīši un visi pārējie, jūs esat mani uzspridzinājuši “Instagramā”, arī telefonā. Ir tā, ka visas lētās vietas ir jau aizņemtas. Man ir pilna klade ar pasūtījumiem, es nevarēšu vairāk uzņemt klientus, jo ir jāpadara tie darbiņi, kas ir uzņemti. Bet, ja nu kāds tiešām grib un sirds dreb, būs izņēmuma kārtā izdarāms. Bet pa 20 eiro, pa 11 es vairs nespēšu. Paldies visiem, mīļie, čau. Tiekamies!”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Magone Liedeskalna (@magone.burka)

Nesen jau rakstījām, ka Magones bijušais kavalieris Andris no Līgatnes laidis klajā savu grāmatu, kuras nosaukums ir “Vecpuiša rokasgrāmata”, un uz grāmatas atklāšanas svētkiem viņš ielūdza arī Magoni.

Foto – ekrānuzņēmums

Lasi vēl: “Tik pucējos, ballējos, lieku zobus!” – Magone iesmej par tiem, kas internetā par viņu raksta nicinošus komentārus (VIDEO+)

Magone pasākumā ieradās laicīgi, palīdzot viņam sagatavot uzkodas atklāšanas svētkiem, kā arī pārģērbās skaistā, zaļas krāsas kleitā, un Andris atzinās, ka Magone tajā izskatījusies bezgala skaista.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru