“Tik pucējos, ballējos, lieku zobus!” – Magone iesmej par tiem, kas internetā par viņu raksta nicinošus komentārus (VIDEO+)

Foto – ekrānuzņēmums

TV šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigzne Magone Liedeskalns satikusies ar savu draudzeni. Abas sāk apspriest, ko cilvēki par Magoni domā un raksta interneta komentāros.

Sākumā Magone ķērusies pie veļas mazgāšanas ar rokām, jo, kā jau zināms, veļasmašīna viņai saplīsa jau pagājušajā gadā, un arī jaunais draugs Toļiks to nevarēja saremontēt.

Magone veļu mazgā ļoti karstā ūdenī, lai “iznīdētu baktērijas”, kas tur jau savairojušās, bet tādēļ cieš viņas rokas: “Sausas, raupjas, plaisā… No karstā ūdens. Nu, neko darīt – pēc tam pāriet. Uzsmērē krēmu un dzīvo tālāk.”

Lasi vēl: Magones kavalieris Toļiks pārsteigts, kādā bardakā dzīvo izredzētā Magone (VIDEO)

Mazgājot lielos veļas kalnus, viņa draudzenei stāsta: “Trīs apģērbu kārtas bez manis, bez dvieļiem, bez gultasveļas. Šitā ir katru dienu. Pilnas bļodas, pilnas šņores, divas dienas žūs. Vai, Dieniņ, jau pagājušajā gadā man tā veļasmašīna nojuka….”.

Foto – ekrānuzņēmums

Draudzene dalās pārdomās: “Lasot tos komentārus internetā, domāju, interesanti, kurā mirklī šie cilvēki izdomā, ka tu neesi kopā ar bērniem? Jo reāli, kad tu ar viņiem neesi?”.

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru