Profesors Anatolijs Danilāns nosauc galveno iemeslu, kāpēc kafiju vajadzētu dzert ikvienam

Foto – ekrānuzņēmums

Raidījumā “Pasaki to skaļi” viesojas tautā mīlētais profesors Anatolijs Danilāns, un viņš atbild uz jautājumu par to, vai ikdienā vajadzētu dzert kafiju.

Raidījuma vadītājs, pazīstamā TV personība Roberto Meloni ļoti interesē, cik daudz, cik bieži un vai vispār vajadzētu dzert kafiju?

Foto – Pexels

Profesoram Danilānam atbilde ilgi nav jāmeklē, viņš atklāj, ka pavisam nesen publicēts kāds pasaules pētījums par kafijas lietošanu ikdienā.

Lasi vēl: “Vajadzēs arī sievietes izmeklēt!” – iemīļotais profesors Anatolijs Danilāns pamatīgi sasmīdina raidījuma vadītājus

“2021.gadā bija dārgs pasaules izmeklējums. Tur bija grupa cilvēku – vīrieši un sievietes, visi vienāda vecuma. Viņi visi lietoja četras tasītes kafijas dienā. Un bija otra grupa – viņi nemaz nelietoja kafiju. Tika secināts, ka kafijas lietotāji dzīvo aptuveni 7 gadus ilgāk!” – pārliecinošs ir profesors.

Foto – Pexels

Tāpat viņam ir skaidrojums par tiem cilvēkiem, kuri stāstot, ka kafiju nevar lietot, jo vēders streiko pēc tam: “Nezini, kāpēc kafija negaršo? Tāpēc, ka tu to kafiju gadiem ilgi neesi dzēris! Tagad tu iedzēri un tavs vēders saka – kas te notiek? Kafijas nepanesība ir tāpēc, ka kafija netiek lietota. Sāc lietot kafiju un parādīsies panesamība! Tas pats, kas ar sportu – sākumā tev sāp muskuļi, pēc tam viss ir normāli!”.

Vairāk skaties šeit.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru