“Vajadzēs arī sievietes izmeklēt!” – iemīļotais profesors Anatolijs Danilāns pamatīgi sasmīdina raidījuma vadītājus

Foto – ekrānuzņēmums

Tautā mīlētais profesors Anatolijs Danilāns raidījumā “Pasaki to skaļi” atklāja, kad viņš izlēma kļūt par ārstu un kā notika viņa pirmie soļi mācību procesā. Ar to viņš, kā allaž, pamatīgi sasmīdina raidījuma vadītājus.

Danilāns stāsta, ka tad, kad bija pabeidzis 7.klasi, mājās bijusi ģimenes apspriede – kādu tad nākotnes profesiju izvēlēties? Varianti esot bijuši trīs – med****is, mācītājs vai skolotājs. Ja būtu izvēlējies skolotāja profesiju, tad būtu gājis savu vecāku pēdās. Tomēr ģimenes apspriedē visi nobalsojuši par to, ka izvēlēsies mediķa profesiju.

Lasi vēl: Man ir cita sieva!” – tautā mīlētais profesors Anatolijs Danilāns TV raidījumā pārsteidz visus

Tad nu jau pēc 7.klases Anatolijs gribējis doties mācīties uz 2.medskolu, jo bija ātrāk pabeidzis mācības savu izcilo sekmju dēļ savā skolā.

Foto – ekrānuzņēmums

“Tad nu es aizeju uz to medskolu un direktors tur tāds bija, starp citu, ļoti labs. Viņš man – Danilān, jums ir tikai 13 gadi! Jums vajadzēs arī sievietes izmeklēt! Kā jūs 13 gados varēsiet to izdarīt? Nē! Nu, neko nevar darīt… Es vēl vienu gadu aizgāju nomācījos 8.klasē, kaut tur vairāk jau blēņas darīju, un šahu spēlēju… Aizgāju pēc tam, kad man jau bija 14 gadi, tad jau man viss pavērās vaļā, es varēju izmeklēt sievietes un tā tālāk… Goda vārds tā bija!” – smejas Danilāns, stāstot par saviem pirmajiem soļiem karjerā.

Danilāna stāstu vari noskatīties šajā video.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru