“Man nav kauns par to runāt!” – influencere Katrīne Vasiļevska TV ēterā “paceļ” tēmu, kas patiesībā satrauc ļoti daudzas Latvijas sievietes

“Es vispār neko neprasīju līdz brīdim, kamēr man neied**** dvēselē. Kamēr man nesāka teikt, kāda es esmu mamma, ka kaut ko nepareizi daru. Es trīs gadus vispār nerunāju par alimentiem! Un Kerijas pūriņš, kas bija 20 000 vērtībā, tika paņemts, tikai tad es sapratu, ka tā turpināt vairs nevar. Tas bija paredzēts vecākajai meitai, un tika atdots, lai samaksātu par viņa parādiem! Kaut gan, cik es zinu, viņa parādi nebija tik lieli!” – viņa stāsta.

Foto – ekrānuzņēmums

Viņa atklāj, ka jūtas ļoti vīlusies, jo daudz esot devusi arī viņa ģimenei – viņa mammai. Bet viņš esot turpinājis neglīti izrīkoties, tāpēc viņa nogriezusi visu, kā ar nazi.

“Man nav kauns par to runāt! Viņam par to būtu jākaunas. Es zinu, ko tagad komentāros teiks – kāpēc netīrā veļa jāmazgā un viss tas… ” – izmisusi viņa saka un piebilst, ka savulaik vēl interneta komentāros esot lasījusi par sevi, ka viņa, gan jau, tagad dzīvojot no alimentiem….

Foto – ekrānuzņēmums

“Jā, kā tad! Tāpēc sapratu, ka iešu, darīšu, sākšu par to runāt. Vīrietim, kuram šobrīd būtu jābūt karjeras uzplaukumā, visu laiku nav, nav, nav, nav un vēl paņem visu, ko var!” – tā Katrīne.

Katrīnes Vasiļevskas nedienas ar alimentiem vari noskatīties šajā video.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru