Dzejniece Magone savam jaunajam draugam Toļikam piesola dēlu (VIDEO)

Foto – ekrānuzņēmums

Dzejniece un TV šova “Slavenības. Bez filtra” dalībniece Magone Liedeskalns savam draugam Anatolijam piesola vēl neticamu laimi. Vai izdosies?

Vienā no šova sērijām Magone savam jaunajam draugam Toļikam skaidro, ka savulaik pie viņas bija atbraukusi draudzene, kura zīlējusi viņai ar Taro kārtībām. Toļiks interesējas, vai tiešām Magone tic visām šīm lietām?

“Viens aspekts – vai katrs cilvēks to var darīt? Otrs – vai tev varbūt ir mantotās dotības, nevis, ka tu “zubrī”, bet tev jau ir tavā dzimtā tas, tas ir iemācīts saprast. Vēl ir trešā lieta – tā ir Visuma acs. Tā vienkārši ir, ka mākslinieki ir uzrunāti un caur tevi tiek pateikts kaut kas, kas ir jāpasaka citiem. Vai tu saproti, par ko es runāju? Un tam es ticu 100%!” – Magone atbild Anatolijam un ķeras pie nākotnes zīlēšanas savam draugam.

Foto – ekrānuzņēmums

Pēc brīža viņa saka: “Te saka, ka tev būs viens dēliņš… Vai nu viņš jau ir vai būs!”

Lasi vēl: “Es gulēju kāpņu telpās, grāvjos, mežā…” – izskatīgā Ieva Adamss negaidīti par piedzīvoto savā dzīvē

Anatolijs nesamulst un teic, ka šobrīd viņam bērnu gan neesot, jo nav izdevies līdz šim kļūt par tēti: “Es biju precējies kādreiz, nodzīvoju gandrīz divi gadi. Izšķīros. Protams, bērni mums nesanāca. Ja bērnus “sataisa”, tad jau tie bērni paliek. Izšķīros, viņa aizbrauca uz ārzemēm. Tā arī neatradu vairs savu īsto.”

Foto – ekrānuzņēmums

Magone nobeigumā teic, ka visbriesmīgākais dzīvē, viņasprāt, esot vientulības sajūta: “Nenovēlu nevienam. Man ik pa laikam tāda uzmācas… Vecumu piedzīvot vienam… viennozīmīgi to es negribu, tā kā mana māte.”

Video ar Magones zīlēšanu savam draugam Toļikam vari skatīties šeit.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru