Bagātas sievietes stils: nosauktas galvenās modes tendences un aksesuāri, kas ļaus tev izskatīties turīgai un veiksmīgai

Foto – Pexels

Mēs esam gatavi tev atklāt “karstāko” 2024.gada modes tendenci, kas ar savu izsmalcinātību, minimālismu, eleganci un vienlaikus greznību padarīs tevi par pavisam citu cilvēku – citu acīs tu izskatīsies pēc turīgas, elegantas sievietes.

Galvenie atslēgvārdi ir – atturība, elegance un minimālisms. Aizmirsti par milzīgiem logotipiem un milzīgiem, izšūtiem zīmolu nosaukumiem. Tieši šāds stils ir raksturīgs patiesi turīgiem cilvēkiem. Viņi “nerāda”, ka viņiem ir nauda, lai nopirktu lietas, kuras ir zīmolu nosaukumu apdrukātas, viņi paši asociējas ar turīgumu.

Labā ziņa ir tā, ka, lai tu izskatītos tāpat, tev nav jābūt kāda Lielbritānijas līdz šim nezināma, ļoti turīga onkuļa, mantiniecei. Patiesībā tavs izskats nav tik daudz saistīts ar turīgumu, cik ar pārliecību un prasmi izvēlēties kvalitatīvus izstrādājumus, kas tev var kalpot daudzus, daudzus gadus.

Kas ir šīs lietas?

Foto – Pexels

Protams, nav nekā nosodāma, ja tu vari atļauties iegādāties vienu pāri “Loro Piana” mokosīnus, kuru cena ir ap 1000 eiro, tomēr tu vari iztikt arī bez tā. Ja tavā skapī būs daži klasiski modeļi, piemēram, kvalitatīvs vilnas mētelis, kāds kašmira adījums, klasiska žakete, zīda kleita, skaista blūze – šīs lietas tev var kalpot gadiem ilgi, ja vien tu tās pareizi kopsi.

Lasi vēl: 5 liktenīgas stila kļūdas, kas sievieti padara neglītāku nekā viņa ir patiesībā

“NĒ” uzrakstiem!

Pats galvenais, kas tev jāatceras, ja vēlies izskatīties turīgi un eleganti, nekad savā garderobē neizvēlies apģērbus, uz kuriem ir lieli, spilgti, ļoti pamanāmi uzraksti. Tas ir lēti un kliedzoši. To vietā izvēlies neitrālus (bēšs, pelēks, brūns, balts, miesaskrāsas) toņus, klasisku piegriezumu apģērbus. Tas ne vienmēr ir minimālisms – tā var būt arī kupla, flisēta kleita, un tomēr – nekas “kliedzošs”.

Izrādi savu attieksmi

Foto – Pexels

Patiesi turīgi cilvēki necenšas savu statusu izrādīt ar apģērbu, bet viņi izvēlas lietas, kas ir vienkāršas, bet vienlaikus dārgas un kvalitatīvas. Nav nekā sarežģīta ievērot šo principu arī tad, ja tas nebūs mētelis, kura cena sasniedz vairākus tūkstošus eiro. Viss, kas tev jādara – vien jāatceras šie daži principi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru