Ar negaidītu paziņojumu klajā nāk Kensingtonas pils: princese Keita vairs nepildīs karaliskos pienākumus

Foto – ekrānuzņēmums

Kensingtonas pils nākusi klajā ar negaidītu paziņojumu – prinča Viljama mīļotā sieva Keita Midltone vairs nepildīs karaliskās ģimenes pienākumus, par to paziņots pils oficiālajā “Instagram” kontā.

Pils oficiālajā paziņojumā teikts: “Velsas princese vakar tika ievietota Londonas klī***kā, lai veiktu plānveida vēdera op*****ciju. Tā bijusi veiksmīga, un paredzams, ka viņa klī***kā paliks desmit līdz četrpadsmit dienas, bet pēc tam atgriezīsies mājās, lai turpinātu atpūsties.

Pamatojoties uz pašreizējiem ieteikumiem, viņa, visticamāk, neatgriezīsies pie savu pienākumu pildīšanas līdz pat Lieldienām.

Foto – ekrānuzņēmums

Velsas princese patiesi novērtē interesi, ko izraisīs šis paziņojums. Viņa cer, ka sabiedrība sapratīs viņas vēlmi saglabāt pēc iespējas normālāku ikdienas dzīvi saviem bērniem, kā arī viņas vēlmi, lai informācija, kas skar viņas ves***ību paliktu privāta.”

Lasi vēl: Princis Harijs paziņo, ka brālis Viljams ar savu sievu Ketrīnu esot apprecējies “aprēķina” dēļ

Zināms, ka arī princis Viljams šī iemesla dēļ arī ir atcēlis vairākas savas publiskās uzstāšanās, lai rūpētos par princesi Keitu un viņu bērniem.

Foto – ekrānuzņēmums

Visas tuvākā laika ieplānotās karaliskās ģimenes vizītes, kurās bija jāpiedalās Velsas princesei un princim Viljamam, nenotiks un tiek atceltas, paziņojuši britu mediji.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru