VIDEO. Magone beidzot pasaka, ko patiesībā domā par savu kavalieri Toļiku

Foto – ekrānuzņēmums

TV šovā “Slavenības. Bez filtra” dzejniece Magone Liedeskalns stāsta, ka pie viņas ir ieradusies draudzene, un viņas abas runājušas par jauno Magones kavalieri Toļiku.

“Es pie Magones biju ciemos, un viņam man neļāva palikt, par cik – ir bērni. Un nav jau arī, kur…. Tāpēc es devos uz Gulbeni, uz hoteli, paliku, lai izgulētos, lai no rīta atkal brauktu pie viņas ciemos, lai viņai tur palīdzētu pa mājām kaut kādus darbus,” – stāsta Toļiks.

Foto – ekrānuzņēmums

Tikmēr Magone ar savu draudzeni runā par viņu: “Iedomājies, Toļiks aiz durvīm – ar lielu saldumu maisu bērniem, cik forši! Abi divi cīnījāmies ar visādiem lauku darbiem. Čalis tāds – ne cepure, ne cimdiņi, atbraucis. Pēc tam sasildījās, uztaisījām ēst. Viņam gailenes garšo, uztaisījām mērci, kartupeļus viņš man mizoja smuki. Galdu klāja, sveces, romantika… Tādā aspektā viņam patīk tas dvēseliskais “pieskāriens”. Tad viņam vajag dancot un tā,” – Magone dalās ar draudzeni savos iespaidos par kavalieri Toļiku.

Lasi vēl: “Tu paliksi viens un pamests…” – TV šova zvaigzne Magone saraksta dzejoli savam kavalierim un “ieknābj” viņam publikas priekšā

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru