“Tu paliksi viens un pamests…” – TV šova zvaigzne Magone saraksta dzejoli savam kavalierim un “ieknābj” viņam publikas priekšā

Foto – ekrānuzņēmums

TV šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigzne un dzejniece Magone Liedeskalns viesojās pie sava drauga Andra Rudzīša no Līgatnes skaistā pasākumā – Andris laidis klajā savu pirmo grāmatu, kurai dots nosaukums “Vecpuiša rokasgrāmata”.

Kā zināms, Andris un Magone ir vēstuļu draugi, jo Andris bija viens no tiem vīriešiem, kas atsaucās uz Magones laikrakstā ielikto sludinājumu, kur viņa vēlējās iepazīties ar vīrieti, ar ko veidot attiecības. Andris toreiz viesojās pie Magones, kā arī pāris bija devies piedzīvojumu ceļojumā, taču no attiecībām abiem nekas nesanāca, kaut arī Andris spēra pirmo soli un pat bildināja Magoni. Tagad tomēr viņš izdevis grāmatu, kurā paudis pārliecību, ka vecpuisim būt ir labāk. Un uz grāmatas atklāšanas svētkiem viņš, protams, ielūdzis arī Magoni.

Foto – ekrānuzņēmums

Magone atklāšanā publikas priekšā nolasa pašas sarakstītus dzejoļus, no kuriem viens par otru skarbāki. Vienā no dzejoļiem ir rindiņas – “Ļoti ceru, ka rudenī nepalikšu zils”. Publika smejas, Andris pats aizkadrā saka, ka dzejolis viņam paticis.

Lasi vēl: Es teikšu, kā ir – sīkais!” – TV šova zvaigzne Magone jau sāk kritizēt savu kavalieri Toļiku

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru