VIDEO. Dzejniece un TV šova zvaigzne Magone izdara ko tādu, ka pārsteidz ne tikai savu kavalieri Toļiku, bet arī pati sevi

Foto – ekrānuzņēmums

Dzejniece un TV šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigzne Magone ar savu jauno kavalieri Toļiku atzīmē Valentīndienu. Un neiztiek bez pamatīgiem pārsteigumiem…

“Svinu ar Toļiku Valentīna dienu, un man sāk palikt bail. Nevar būt, ka Magonei sāk kaut kas pamosties vai es sāku iemīlēties, es nezinu. Man no sevis bail,” – viņa stāsta TV šova aizkadros.

Pēc tam abi saskandina glāzes ar šampa***ti un Magone savam kavalierim saka: “Nu tad, kā teikt – par to saldo sirsniņu! Nu, dod buču! Ai, cik garšīgi!”.

Foto – ekrānuzņēmums

Lasi vēl: “Būtu jau modele!” – dzejniece un TV šova zvaigzne Magone parāda fotogrāfijas, kā izskatījusies jaunībā

Magone atzīstas, ka ar Toļiku esot tā dīvaini un interesanti, bet tomēr viņa pieļauj iespēju, ka ar viņu pašu ir “dīvaini un interesanti”.

Pēc glāzes šampan***ša, Magone kļūst daiļrunīga un saka savam kavalierim: “Kāpēc tu tik sasodīti labi izskaties? Jēziņ! Man ir bail iemīlēties. Goda vārds bal, man pat no vīriešiem ir bail… Nu ne tā, ka bail no tevis, bet tā apziņa – zaudēt paškontroli.”

Foto – ekrānuzņēmums

Toļiks tik nosaka, ka tas esot tāpēc, ka bijis šamp****tis.

Vairāk šajā video.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru