“Man vienkārši mīlestība saistās ar citām emocijām” – Liene Kiviča pārsteidz ar savu negaidīto atzīšanos

Foto – ekrānuzņēmums

Gluži vai tradicionāli Valentīndienā, 14.februārī, daudzi pāri šo dienu atzīmē, skatoties režisora Kamerūna filmu “Titāniks”, kur galvenās lomas atveido Leonardo Di Kaprio un Keita Vinsleta. Andra Kiviča sieva Liene vietnē “Instagram” ierakstījusi savas pārdomas par to, ar savu atzīšanos pārsteidzot daudzus.

“Es nekad neesmu skatījusies Valentīndienā “Titāniku”. Man vienkārši nav šādu tradīciju. Man interesanti. Iepriekš neesmu piefiksējusi šo tradīciju. Šo filmu esmu redzējusi tieši divas reizes – kad tā tika izrādīta kinoteātros 1997.gadā, cilvēkiem graužot popkornu (absolūti man nesaprotamā kārtā), tad vēlāk televīzijā, kad pirmo reizi to rādīja.

Lasi vēl: Vēl Kivičs tik pietrūka!” – soctīkli “uzsprāgst” pēc tam, kad tur parādās fotogrāfija, kurā redzama Elīna Didrihsone ar diviem vīriešiem

Foto – ekrānuzņēmums

Man vienkārši mīlestība saistās ar citām emocijām, un esmu pārliecināta, ka tā pavisam noteikti nav saistīta ar nā***i, bet ar izdzīvošanu gadu garumā. Katram savs, un labi, ka tā,” – viņa ierakstījusi socvietnē “Instagram”.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru