Ja jūsu viedtālruņa uzlāde aizņem pārāk daudz laika – sekojiet šiem padomiem: jūsu sīkrīks ātri vien būs uzlādēts par 100 procentiem

Nevarat sagaidīt, kad jūsu viedtālrunis beidzot uzlādēsies? Ir daži vienkārši veidi, kā ievērojami paātrināt šo procesu, neizmantojot īpašus sīkrīkus vai sarežģītus soļus.

Neuzlādējiet no citām ierīcēm

Ja jums ir svarīgi, lai viedtālrunis pēc iespējas ātrāk uzlādētos 100% apmērā, izmantojiet ierīcei pievienoto strāvas adapteri un pievienojiet to kontaktligzdai. Tālruņa uzlāde no datora, ārējās baterijas (powerbankas) un citām ierīcēm aizņem daudz vairāk laika, jo tā nenotiek tiešā veidā.

Izslēdziet viedtālruni

Uzlādes laikā izslēdziet savu ierīci. Šādā stāvoklī iekārtai nebūs jātērē enerģija pašreizējiem procesiem, tāpēc akumulators uzlādēsies diezgan ātri.

Neizmantojiet viedtālruni, kas uzlādējas

Ir apstākļi, kad tālrunim jābūt pastāvīgi ieslēgtam, piemēram, jūs gaidāt svarīgu zvanu. Tajā pašā laikā jums joprojām ir svarīgi, lai viedtālrunis uzlādētos pēc iespējas ātrāk. Šādā gadījumā aizmirstiet par tā lietošanu tik ilgi, kamēr tas ir pieslēgts pie strāvas. Ierīce uzlādēsies daudz ātrāk, ja šajā laikā to neizmantosiet.

Lasi vēl: Tikai daži šo zina: ko stādīt pie bietēm, lai garša būtu karaliska, bet raža – fantastiska

Ieslēdziet lidmašīnas režīmu

Šo padomu var izmantot kā papildinājumu iepriekšējam. Jums arī nebūs jāizslēdz tālrunis, taču jūs nevarēsiet saņemt zvanus. Tajā pašā laikā ieslēgtais lidmašīnas režīms uz laiku apturēs visus procesus, kas palēnina uzlādi, un sīkrīks daudz ātrāk iegūs “simts procentus”.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru