“Uzreiz neatbildēju….” – daiļā Laura Vizla pastāsta, kā iepazinās ar slaveno latviešu basketbolistu Kristapu Porziņģi

Foto – ekrānuzņēmums

Influencere un uzņēmēja Laura Vizla beidzamajā laikā ir viena no apspriestākajām personām Latvijā. Viņa trīs gadus bija Latvijas slavenākā basketbolista Kristapa Porziņģa draudzene, bet nesen pāris izšķīrās. Tagad viņa sniegusi interviju žurnālam “Santa”.

Foto – ekrānuzņēmums

Laura arī intervijā neslēpj, ka šajā vasarā pāris izlēmis iet katrs savu ceļu. Taču iepazinušies abi esot mūsdienām visai “tradicionālā” veidā – izrādās, Kristaps Laurai uzrakstījis socvietnē “Instagram”, tomēr Laura ar atbildi neesot steigusies. “Viņš jau sen man bija uzrakstījis instagramā, kad vēl biju citās attiecībās, tāpēc uzreiz neatbildēju.”

Kā šķiršanās iemeslu Laura min to, ka viņai nācies ļoti pielāgoties Kristapa kā sportista dzīvesveidam un viņa negribējusi vairs tik ļoti “dzīvot otram”. Tomēr, kā noprotams pēc Lauras sacītā intervijā žurnālam “Santa”, abi ir spējuši saglabāt cieņpilnas attiecības arī šobrīd.

Foto – Pexels

Savukārt viesojoties Youtube formāta raidījumā “MADE IT ar Beta Beidz” Laura stāstīja, ka ir vienkārša meitene, kura savu bērnību aizvadījusi Rīgā, Juglas mikrorajonā, kur aizritējušas viņas laimīgās dienas, kā arī atklāja to, ka dažādus darbus sākusi strādāt pat vēl nebūdama pilngadīga.

“Es strādāju veikalā “SKY”, kulinārijas nodaļā, biju virtuves palīgs. Patiesībā savas kulinārijas prasmes iemācījos tieši tur,” – viņa saka.

Lasi vēl: “Vēl Kivičs tik pietrūka!” – soctīkli “uzsprāgst” pēc tam, kad tur parādās fotogrāfija, kurā redzama Elīna Didrihsone ar diviem vīriešiem

Vēlāk viņa devusies uz Londonu, izmēģināt laimi, uzrakstījusi savu pirmo CV un devusies iekšā visās kafejnīcās un restorānos, kas atradušies netālu no viņas apmešanās vietas Londonā.

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru