“Es teikšu, kā ir – sīkais!” – TV šova zvaigzne Magone jau sāk kritizēt savu kavalieri Toļiku

Foto – ekrānuzņēmums

Dzejniece un TV šova “Slavenības. Bez filtra” zvaigzne Magone Liedesklans uzaicinājusi savu kavalieri Toļiku uz romantiskām vakariņām, lai abi kopā atzīmētu Valentīna dienu, ko visā pasaulē atzīmē 14.februārī. 

Abi tiekas Rīgā, kur Magone savai draudzenei palūgusi “aizdot” šim vakaram viņas vienistabas dzīvoklīti. Sākumā Magone iededz svecītes, un saklāj galdu, bet Toļiks tikmēr pagaida aiz durvīm, lai nesabojātu pārsteigumu.

Kad abi dzīvoklī piesēduši pie galda vakariņot, un atkorķēts arī šampa***tis, Magone no Toļika vēlas uzzināt vairāk par viņa nākotnes plāniem. Viņa arī skatītājiem atklāj, kā abi iepazinušies – izrādās, ka kādu laiku sarakstījušies socvietnē “Facebook”.

Tagad Magone ir nedaudz norūpējusies par to, ka soctīklos aktīvi tiek apspriests pats Toļiks, un viņa jautā viņam – kā viņš sadzīvo ar komentāriem internetā?

Foto – ekrānuzņēmums

“Daži komentāri ir negatīvi, daži – pozitīvi. Katram savs viedoklis. Es uzskatu, ka nevajag tik ļoti ņemt pie sirds tos,” – viņš atbild.

Lasi vēl: VIDEO. “Nevarēšu vairāk uzņemt klientus” – populārā TV šovu dalībniece un dzejniecei Magone ar vērienu uzsāk biznesiņu

Magone aizkadrā atzīstas, ka sākumā domājusi, ka toreiz, kad Toļiks braucis pie viņas uz laukiem ciemos, tas bijis tāpēc, ka gribējis paskatīties, kā viņa dzīvo, gandrīz tikai “biznesa interesēs”, jo diemžēl līdz šim viņai esot tieši tāda pieredze.

“Bet tagad man liekas, ka es viņam tiešām patīku. Liekas, ka viņš netēlo…” – teic Magone.

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru