“Tomēr vīrietis mīl ar acīm!” – Katrīne Vasiļevska atklāti par to, kā “noturēt” mīļoto vīrieti (VIDEO+)

Foto – ekrānuzņēmums

Viņa gan arī atklāj, ka šajās attiecībās tomēr ir citādāka: “Ar Pēteri es esmu daudz mīļāka, nekā biju iepriekš. Mēs čubinamies, bučojamies, un jau četri gadi pagājuši, bet nekas nemainās. Un, ziniet, kāpēc? Jo mums nav rutīnas. Viņš daudz strādā, daudz ir prom. Un tad ir tie momenti, kad mēs esam šķirti. Man nekad nebūs tādas attiecības, kur man viens sēž katru dienu mājās. Nē, nē, nē! Man vajag to savu mirkli! Kad es esmu tajā savā ikdienas “ritenī”, man pēc tam mājās uzreiz nevar nākt klāt, un Pēteris to zina.”

Raidījuma vadītājas jautā, cik bieži viņi ar vīru sazinās, kad ir šķirti? Katrīne atbild, ka katru dienu, katru mīļu brīdi sazinās abi ar videozvaniem: “Vakar es gāju dušā un viņš nāca ar mani kopā, mēs tā pļāpājām!”.

Foto – ekrānuzņēmums

Vaicāta, vai viņa savam mīļotajam Pēterim sūta arī savas fotogrāfijas, viņa atbild apstiprinoši: “Tomēr vīrietis mīl ar acīm! Nu dažreiz man gadās aizsūtīt tādu foto – tāda pamodos, bet es tomēr cenšos, lai viņam būtu patīkami skatīties.”

Viņa stāsta, ka vīrs viņai katru dienu sūta mīlestības vēstulītes. “Arī tad, kad viņš ir mājās – iziet pa durvīm un pēc pusstundas jau sūta “es tevi mīlu”…”

Vairāk skaties video.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru