Andžela Perla nosaukusi 2 zvaigžņu zīmju pārstāvjus, kuriem tuvākajos mēnešos “pār galvu gāzīsies negaidīta nauda” – jāspēj tik paņemt

Pazīstamā zvaigžņu eksperte no Austrālijas Andžela Perla (Angela Pearl) ir prognozējusi, ka gada pirmā puse būs finansiāli labvēlīga diviem no zvaigžņu apļa pārstāvjiem.

“Viņiem pār galvu gāzīsies negaidīta nauda un neplānota nauda”, prognozē eksperte. Vienīgais priekšnosacījums būs spēt izmantot sniegtā izdevības.

Svari

Pēc viņas domām, Svariem izdosies ievērojami uzlabot savu finansiālo labklājību. Kopumā veiksme būs saistīta ar veiksmes un likteņa dāvanu planētas Jupitera pāreju no viņu ceturtās ģimenes mājas uz piekto – laimes – māju. Līdz 26. maijam Jupiters atradīsies šīs zīmes finanšu sektorā.

Tomēr eksperte atzīmē, ka ienākumu pieaugums nebūs saistīts ar pamatalgu, bet gan ar citiem naudas ieņēmumiem: prēmijām, dotācijām, negaidītu mantojumu. No 18. līdz 21. aprīlim Jupiters savienosies ar Urānu: šajā laikā iespējams ieguldījumu – akciju vai obligāciju – pieaugums, kā arī jaunu ienākumu ienākšana un efektīvas sadarbības sākums biznesā.

Pēc 26. maija iestājas lielisks laiks pašattīstībai, zināšanu iegūšanai un jaunas dzīves jēgas atrašanai. No 30. augusta līdz 24. septembrim mīlestības un skaistuma planēta Venera atradīsies Svari. Šajā periodā zīmes pārstāvji būs “magnēts” labām ziņām un labiem cilvēkiem. Ievērojami palielināsies veiksmes varbūtība – varēsiet iegādāties loterijas biļetes.

Gada nogalē, Marsa retrogrādās darbības laikā, iespējams pārvērtēt un koriģēt nākotnes plānus.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu otru veiksminieku

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru