Pērles, briljanti vai bižutērija? Kādas rotaslietas modē būs šogad: atbild aktrise un rotu dizainere Agnese Zeltiņa

Foto – ekrānuzņēmums

Agnese Zeltiņa plašākai publikai vairāk pazīstama kā latviešu aktrise, tomēr viņa ir arī rotu dizainere. Raidījumā “Kad viņas satiekas”, Zeltiņa atklāj, kādas rotaslietas šogad būs modē. 

Zeltiņa zina stāstīt, ka rotāties pati sākusi diezgan agri – jau bērnībā, jo viņas tētis bijis juvelieris. Tomēr pati vairāk bijusi rokdarbniece. Rotām apzināti pievērsusies laikā, kad pasaulē nāca viņas meita un kad sākusi strādāt teātrī.

Lasi vēl: “Šausmīgi raudāju, mēnešiem…” – daiļā latviešu aktrise Ieva Florence-Vīksne intervijā atklāj savas dzīves sāpīgākos brīžus

“Toreiz es atklāju dabīgos akmeņus. pirms tam man bija kaut kādi auskariņi, kaut kad nenozīmīgs. Protams, arī briljanti,” – viņa stāsta.

Foto – ekrānuzņēmums

Raidījuma vadītāja Dagmāra Legante-Celmiņa jautā, kādas rotaslietas šogad būs modē?

“Meitenes, atgriežas “čokeri”! Atgriežas arī pērles. Modē ir pulksteņi, bet nevis uz rokas, bet pulksteņi kā kaklarotas un kā gredzeni. Tad bantes – bantes no pērlēm, bantes ausīs, bantes no akmeņiem. Vēl ļoti modē ir vecās vintāžas vecmāmiņu brošas. Arī visas tās platās, masīvās, ģeometriskās rokassprādzes. Tad vēl ap kaklu tādas daudz ķēdītes, kas sastāv no sešām, septiņām un ir dažādos garumos. Tādas, kas izskatās, ka ir pilnīgi pa visu kaklu. Modē ir “art deco” – renesanses stils lēnām atgriežas,” – ieskicē Agnese.

Viņa gan atzīst, ka pati izvēlas veidot savas modes tendences un “akli” neseko tikai tam, kas ir modē.

Interviju ar Agnesi Zeltiņu vari noskatīties šajā video.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru