“Paldies, tev, Jānīt, par to!” – leģendārā latviešu kinodīva Olga Dreģe atklāj, ka viņu saista īpašas attiecības ar režisoru Jāni Streiču

Foto – ekrānuzņēmums

Latviešu aktrise Olga Dreģe ir viena no talantīgākajām personībām latviešu kino un teātrī. Viņa atveidojusi neskaitāmas lomas populārās pašmāju filmās un seriālos. Tagad, raidījumam “Pasaki to skaļi” viņa negaidīti atklājusi, ka viņu un slaveno kinorežisoru Jāni Streiču saista īpašas attiecības.

Aktrise ar aizrautību atbild uz jautājumu, kāpēc Jānis Streičs viņas aktrises karjerā ir tik svarīgs cilvēks.

“Viņa tās 22 filmas… Un es esmu vairāk filmējusies arī dažādās epizodēs. Bet divas lomas man ir bijušas ļoti nozīmīgas. Arī “Rūdolfa mantojumā”, šī liktenīgā sieviete… Tāpat mēs ar Jāni esam ļoti daudz runājuši par attiecībām, par bērnu audzināšanu, par aktiera darbu, par atbildību. Ne jau velti mēs visi tur dzīvojām tajā “limuzīnā” Raiskumā un Uldis (aktieris Uldis Dupmis – red.) turpina dzīvot tur, savā dzimtajā pusē.  Tas bija tiešām neaizmirstams laiks!” – stāsta aktrise.

Foto – ekrānuzņēmums

Jautāta, vai ir kāda epizode leģendārajā filmā “Limuzīns Jāņu nakts krāsā”, kas viņai atmiņā palikusi kā īpaša, viņa uzreiz atbild.

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru