“Es gulēju kāpņu telpās, grāvjos, mežā…” – izskatīgā Ieva Adamss negaidīti par piedzīvoto savā dzīvē

Foto – ekrānuzņēmums

TV un radio personība Ieva Adamss, īstajā vārdā Ieva Lejiņa, raidījumā “Pasaki to skaļi” atklājusi, ka viņas dzīvē ir bijušas dažādas maģiskas sakritības. Viņa neslēpj neko no savas raibās dzīves pieredzes un visu atklāj TV ekrānos.

“Manā dzīvē ir daudz mistikas, piemēram, man bija divi “boifrendi”, bet ar vienu es jau grasījos šķirties. Piezvana man viens, saka – nu, tiekamies kafejnīcā tikos un tikos. Pēc piecām minūtēm zvana otrais un saka man to pašu kafejnīcu un to pašu laiku! Un ko es? Tajā apjukumā pat nepiedāvāju citu laiku!” – stāsta Ieva.

Uz randiņu vienā kafejnīcā ar abiem puišiem viņa tā arī esot aizgājusi: “Es aizeju uz to kafejnīcu, gaidu, gaidu un tas džeks, kurš ir jau gandrīz mans bijušais, es viņu neredzu. Man jau sirds kāpj… pa muti laukā. Un parādās tas mans nākamais, un es tāda – ak, mīļais! Un noģībstu viņa rokās! Jā, jā, noģību viņa rokās,” – atceras Ieva un stāsta, ka otrs puisis, par laimi, bija aizkavējies un par to, ka viņai bija sarunāts randiņš ar abiem vienlaicīgi un vienā kafejnīcā, tā arī neesot uzzinājis.

Foto – ekrānuzņēmums

“Šādi momenti manā dzīvē ir ikdiena – pēc rīta kafijas, katru dienu!” – viņa smejas.

Sarunas laikā viņa atklāj, ka viņai esot arī milzīgs pieredze braukšanai ar stopiem.

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru