Milzīgā “Aeroflot” traģēdija : Medijos nonācis pasažiera nofilmēts video no lidmašīnas iekšpuses!

Neilgi pēc tam, kad “Aeroflot” lidmašina 5. maijā nosēdās Maskavas Šeremetjevas lidostā, viens no pasažieriem bija paspējis izvilkt viedtālruni un sākt filmēt visu notiekošo no lidmašīnas iekšpuses. Lieki teikt, ka tādā brīdī cilvēki vēlas tikt ārā no lidmašīnas pēc iespējas ātrāk!

Konkrētā cilvēka video, kurš paspēja visu uzfilmēt, ātri vien nonāca sociālajos tīklos un vēlāk jau arī medijos. Video parāada visai pasaulei, ko lidmašīnas pasažieri redzēja no “Aeroflot” iekšpuses, lai gan tajā brīdī neviens neko vēl nespēja izdarīt, taču visu bija dzirdami kliedzieni.

Tiem, kuri vēl nezina – 5. maijā, Maskavas Šeremetjevas lidostā notika avārijas nolaišanās, kuras laikā aizdegās lidmašīna, kurā atradās 78 cilvēki. Zināms tas, ka 41 cilvēks ir zaudējis savu dzīvību, tomēr daudzi atrodoties Slim**cā.

Pēc precīziem datiem tiek vēstīts, no 78 cilvēkiem, dzīvi ir palikuši 37, tā paudusi galvenā izmeklēšanas komitejas preses sekretāre Svetlana Petrenko. Tāpat viņa paziņojusi, ka vairāki ievainoti cilvēki atrodas Slim**cā.

Lūk arī video, ko paspēja uzņemt, kāds no lidmašīnā esošajiem :

Lasi vēl : Nākuši klajā iespējamie cēloņi briesmīgajai “Aeroflot” lidmašīnas katastrofai!

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru