Nākuši klajā iespējamie cēloņi briesmīgajai “Aeroflot” lidmašīnas katastrofai!

Pašlaik Krievijas izmeklētāji dara visu maksimālo, lai izskatītu visus iespējamos cēloņus, kas varēja izraisīt “Sukhoi Superjet 100” katastrofu Maskavas Šeremetjevas lidostā. Lieki piebilst, ka tiek izskatīta arī pilotu un dispečeru kvalifikācija, kā arī tehniskos bojājumus, savienojot tos ar nelabvēlīgiem laika apstākļiem. Tā paziņojusi Svetlana Petrenko, kas pārstāv Krievijas Izmeklēšanas komiteju.

Pašlaik tapis zināms, ka dēļ sarežģīto meteoroloģisko dēļ, limdašīna varēja nolaisties tikai ar otro mēģinājumu, tomēr nolaišanās laikā, lidmašīnas priekšējā šasija un tās priekšgals atsitās pret skrejceļu un nekavējoties aizdegās lidmašīnas dzinēji.

Pēc brīža liesmas apņēma lidmašīnas aizmugurējo daļu. Lidmašīnas apkalpe nekavējoties steidzās evakuēt visus pasažierus pa avārijas piepūšamo trapu. Avots, kas nāk no Krievijas galvenajām tiesībsargājošajās iestādēm, aģentūrais TASS paziņojis, ka galvenā katastrofas versija ir zibens spēriens lidmašīnai. Šī iemesla dēļ lidmašīnai ir atslēgušās automātiskās vadības ierīces, kā arī pazuduši radiosakari.

  Par konkrēto zibens spērienu izteicās par lidmašīnas pilots, līdz brīdim, kad izdevās atjaunot sakarus tikai uz mirkli. Tomēr tas nebūt nav viss!

Šķir nākamo lapu un uzzini, kas notika tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru