Lūk, kā dzīvo ģimene, kura laimēja pasaules lielāko naudas džekpotu – 528 Miljonus!

Vai Jūs spējat iedomāties, ka vienas dienas laikā varat kļūt par miljonāru? Atvainojiet, par multimiljonāru, kam naudas ir vairāk nekā spētu iztērēt dzīves laikā! Šai ģimenei tā bija realitāte un pasaulē tas ir lielākais laimests, kāds ir bijis!

Ģimene no Tenesijas, Džons un Džons Robinsoni piedalījās Powerball loterijā, kas ieskauj teju vai visu pasauli! Viņi laimēja mega džekpotu!  Pats dīvainākais ir tas, ka pēc lieliem laimestiem notiek trakas lietas. Daudzi lielie laimesta uzvarētāji naudas summu notriec mežonīgā ātrumā, ir gadījumi, kad uzvarētajus nogalina un tādi, kuriem uzrodas visi ģimenes locekļi.

Viņi pie lielālaimesta tikuši savas piemājas veikaliņā, kur sieva Džonam bija vienkārši palūgusi nopirkta četras loterijas biļetes. Viena no tām bija tā laimīgā. Zināms arī tas, ka pāris jau iepriekš dzīvoja saticīgi un laimīgi, tomēr tagad viss uzlabojās vēl vairāk!

Dodoties pakaļ lielajam laimestam sieva paziņoja, ka nemaz nevēlas pamest savu māju un turpinās strādāt savā darbā, tomēr jau pēc vairākiem mēnešiem žurnālisti gribēja noskaidrot vai tā ir patiesība. Bet, kā tad viņi dzīvo tagad?

Šķir nākamo lapu un noskaidro

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru