Lūk, cik milzīgu naudas summu pērn nopelnījusi VID ģenerāldirektora vietniece. Neizskatās, ka Latvija būtu nabadzīga!

Kamēr lielākā daļa Latvijas iedzīvotāju pārtiek no mēneša uz mēnešu, tikmēr ierēdņi saņem milzu algas. Valsts Ieņēmumu Dienesta ģenerāldirektora vietniece, kā arī Latvijas Informātikas pārvaldes direktore Vita Narnicka pagājušajā gadā par darba algu ir saņēmusi 58 197 Eiro. Tā liecina norādītie dati par amatpersonas deklerāciju, kas bija jānorāda par 2018. gadu.

Ja salīdzinam ar 2017. gadu, tad Vitas alga 2018. gadā ir augusi par veseliem 17,7%, jo 2017. gadā viņa algā saņēmusi tikai 49 454 Eiro, kas arī ir iespaidīga summa! Valsts Ieņēmumu Dienesta amatā Vita Narnicka tikusi iecelta salīdzinoši nesen. Tas notika 2016. gada 6. jūnijā.

Lasi vēl : Atklājas iepriekš neizpaustas lietas saistībā ar Sindijas Rones nāvi. Viņas nāve ir uz dienestu sirdsapziņas!

Neatkarīgi no algas, pērnajā gadā Vita papildus ir saņēmusi 453 Eiro no saimnieciskās darbības, kā arī 1162 Eiro no Lauku atbalsta dienesta. Deklarācijā ticis skaidrots, ka Vitai pieder vesela bišu drava, līdz ar to viņa neatkarīgi nodabojas vēl ar biškopību.

Valsts Ieņēmumu Dienesta vietniece arī norādījusi, ka viņai ir diezgan palielas parādaistības, šajā gadījumā tie ir  42 733 Eiro. Deklerācijā ticis norādīts, ka kopīgi ar savu brāli nopirkusi īpašumu, kurš atrodas Lēdmanes pagastā. Vita esot kredīta ņēmēja, taču viņas brālis galvotājs.

Tāpat viņa ir noslēgusi līzingu par automašīnu Renault Kadjar uz vesliem pieciem gadiem, par kopējo summu 21 960 Eiro.

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru