Atklājas iepriekš neizpaustas lietas saistībā ar Sindijas Rones nāvi. Viņas nāve ir uz dienestu sirdsapziņas!

Pēc vairāku dienu ilgas meklēšanas, sabiedrību pagājušajā nedēļā pāršalca briesmīga ziņa par to, ka Kurzemes pusē ir pazudusi 20 gadus jaunā jauniete Sindija Rone, kura diemžēl tika atrasta mirusi. Diemžēl visas pazīmes liecināja uzreiz, ka meitene ir mirusi vardarbīgā nāvē.  Aizturētais vīrietis, izrādījās iepriekš jau bija pastrādājis slepkavību un izcietis cietumsodu.

Pašlaik tiek uzdots jautājums, kāpēc netika novērsts atkārtots noziegums, ja viņš iepriekš jau bija pastrādājis īpaši smagu noziegumu? Tiem, kas nezina Sindija Rone izgāja no mājām bez sava telefona, kā arī bez naudas un dokumentiem. Pēc trim dienām tika atrasts viņas līķis 20 kilometru attālumā no mājām. Pat vietējiem bija lielas aizdomas par to, ka meiteni nogalināja viņas pašas patēvs Viesturs, kas diemžēl izrādījās patiesība.

Lasi vēl : Eiropas Komisija atklājusi cik patiesībā Latvija ir nabadzīga. Paziņojumā ir atklātas nenormālas lietas!

Kā ziņo Panorāma, tad tiesātas slepkavas, iespējams, slepkavos vēl ar 16% iespējamību , tātad atkārtoti, tieši tādu informāciju sniedz Probācijas dienests.  Pie tam apcietinātais Viesturs šī dienesta uzraudzībā bija teju vai divus gadus, taču vien pēc pieciem gadiem uzraudzība jau tika beigta. Tolaik dienests ar slepkavu tikās līdz trijām reizēm mēnesī, jo tāda tipa tikšanās tiek paredzētas tieši ar tiem, par kuriem ir aizdoamas, ka tie var slepkavot vēl!

Pie tam, kad likumā ir beidzies noteiktais, tā sauktais sadarbošanās periods, konkrētais Viesturs varēja brīvi sākt savu dzīvi no jauna. Interesanti gan ir tas, ka konkrētais uzraudzības dienests taisnojas par to, ka kopš 2015. gada viņi vienalga turpina brīdināt policiju, kā arī citus vajadzīgos dienestus par potenciāli bīstamu cilvēku, kurš atrodas pilnīgi brīvā sabiedrībā.

Lai noskatītos video sižetu, šķir otru lapu

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru