Latvijā dzīvo tiešā nozīmē – briesmīgi skaista meitene! Kas viņa ir?

Kā ziņo Krievijas mēdiji, pati skaistākā sieviete dzīvo tieši tepat pie mums – Latvijā. 

Tiesa gan, ka viņa šo titulu sev ir piešķīrusi pati. Iedomājoties to kā izskatās meitenes, kuras nav tik simpātiskas kā šī jaunkundze paliek pat bail.

30 gadīgā Latvijas iedzīvotāja Viktorija Uaild. Viņa tapa atpazīstama pēc lielajām izskata pārvērtībām. Viktorija ir veikusi vairākas plastiskās ķirurģijas, lai izskatītos pēc bārbijas.

Lasi vēl: Kas tāds Latvijā redzēts pirmo reizi – ļoti skumji!

Viktorijai paveicies, jo viņu ievēroja tādi populāri saiti kā «Mirror» un «The sun». Viņi bija tie, kuri pavēstīja visai pasaulei par šīs dāmas eksistenci.

Pati Viktorija tiešām uzskata sevi par skaistāko meiteni uz planētas un nekautrējas to teikt tieši acīs citām dāmām. Skaistuma karalienei ir vairāki tūkstoši fanu, kuri sociālajos tīklos viņu atbalsta un mudina veikt vēl operācijas.

Nav zināms, kas tieši meiteni jaunībā ir pamudinājis uz šādām izskata izmaiņām. Pati skaistule arī to noklusē. Viktorija gan saka, ka savā jaunajā izskatā jūtas komforti un ērti. Atliek vien par viņu priecāties.

Lasi vēl: Lūk, 10 lietas, kuras nekādā gadījumā nedrīkst darīt jaundzimušā bērna klātbūtnē

Nav noslēpums, ka viņai ir Latvijā lielākās krūtis. Meitene ar to ļoti lepojas un ir gatav pielūdzēju komplimentus klausīties mūžīgi.

https://www.instagram.com/p/BWAYgPblCWH/?taken-by=victoriawildofficial

Ko tu vari teikt par Latvijas skaistuma etalonu?

 

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru