Šis ir pats spēcīgākais naudas rituāls no visiem. Iedarbība jau pēc diennakts

Vajag paņemt jebkādu puķu podiņu un piepildīt to ar smiltīm. Iebāziet podiņā divpadsmit zaļas krāsas sveces.

Lasi vēl: Latvijā dzīvo tiešā nozīmē – briesmīgi skaista meitene! Kas viņa ir?

Aizdedziniet, domājot par to, ko vēlaties nopirkt par līdzekļiem, kurus jums piesaistīs maģija. Pašu naudu domās neturiet, tikai to, ko jūs par to nopirksiet.

Sakiet tādus vārdus: “Divpadsmit mēneši gadu veido, to ar notikumiem un dažādību pilda. Dimd pār cilvēku galvām zibeņi, pūš vētras, saldē sali. Kā mūžīgi divpadsmit mēneši gadā, tā lai no manis nabadzības bēdu prom nes. Lai katru dienu mani maciņi pilni, ar bagātību lai likteni manu nodrošina. Nauda pie naudas vienmēr nāk, pa durvīm manām ienāk un nekad neaiziet. Lai notiek!”

Svecēm ir jāizdeg pilnībā. Bet jūs pa to laiku domājiet par to, kādu prieku gūsiet no tēriņiem. Ja jūs visu izpildīsiet pareizi, tad pēc dienas iegūsiet noteiktu summu, pēc tam vairāk. Lai nesabojātu rituālu, neiedomājieties pašas naudas zīmes, tikai prieku no to iegūšanas īpašumā!

Lasi vēl: NEDRĪKST pienu uzglabāt ledusskapī!

Šis spēcīgais rituāls uz naudu sāk darboties pēc diennakts. Koncentrējieties uz labo. Aizmirstiet par nepatikšanām un kaitinošām personām (apstākļiem). Tad jebkurš rituāls pārvērtīsies par visvairāk darbojošos un rezultatīvāko. Ticiet, ir ārkārtīgi svarīgi attīrīt domas. Bez tā nelasiet rituāla vārdus uz naudu!

Rituālu vajag veikt augošā mēnesī. Rituāls, kas veikts citā mēness fāzē, novedīs pie pretējiem rezultātiem. Ja kaut kas nenotiek, kā vajag, tas nozīmē, ka sagatavošanās nebija pietiekama. Apstādiniet zīlēšanu un centieties vēlreiz pastrādāt ar saviem iekšējiem uzstādījumiem. Rituāla efektivitāte paaugstinās, ja to veic pēc jebkuras summas saņemšanas, piemēram, algas. Bet netērējiet ne centa, visu nesiet mājās.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru