Lielākā daļa cilvēku tieši tā arī dara: šī izplatītā matu žāvēšanas kļūda sabojās jūsu frizūras stilu

Izrādās, lai izveidotu noturīgu frizūru, ir ne tikai jālieto matu žāvēšanas noteikumi, bet arī tas jādara pareizā vietā. Diemžēl lielākā daļa pret šo jautājumu izturas nevērīgi.

Tikai retais var lepoties ar to, ka frizūra skaisti “iesēžas” uzreiz pēc galvas mazgāšanas. Pat ja jūs izmēģināt šodien populāro “gudrās frizūras” metodi, kas nozīmē, ka mati paliek apjomīgi, bez papildu līdzekļiem un ieveidošanas rīkiem neiztikt. Pie rokas jābūt vismaz fēnam.

Stilisti apgalvo, ka, lai arī cik ļoti tīmeklī tiek demonizēta fēna lietošana, tieši pateicoties virzītai silta gaisa plūsmai, var iegūt spīdīgas un skaistas cirtas. Pateicoties fēnam, matu kutikulas aizveras ātrāk, un tas samazina nevajadzīgus bojājumus un deformāciju.

Tieši pateicoties matu žāvētājam, mati kļūst vieglāk pārvaldāmi un apjomīgāki. Bet, ja jūs tos žāvējat vannas istabā, šo efektu noteikti nevarēsiet pamanīt. Un galu galā tas vienkārši neeksistē.

Fakts ir tāds, ka vannas istabas mitrā telpa nemaz nav piemērota matu žāvēšanai. Īpaši, ja jūs to darāt uzreiz pēc dušas un vēl neesat vēdinājis telpu.

Lasi vēl: https://tribine.baltic-course.com/kartupeli-lauku-gaume-ar-kiplokiem-vienkarsa-un-garsiga-ediena-recepte/80566

Paaugstinātā mitruma dēļ matu žāvēšana palēninās. Tas negatīvi ietekmē arī frizūras izskatu: mitrums no gaisa nosēžas uz cirtām, tās to uzsūcas un zaudē jau tā nestabilo dabisko apjomu.

0 votes, 0 avg

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Tribīne grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 73%

0%

Protams, ir ļoti ērti žāvēt matus vannas istabā. Daudzās no tām ir spogulis un kontaktligzda blakus. Taču, ja vēlaties, lai mati labi turētos un būtu apjomīgi, labāk dodieties uz citu telpu vai ieslēdziet ventilatoru, plaši atveriet durvis, lai mitrums izplūstu un gaiss telpā kļūtu tikpat sauss kā citās dzīvokļa daļās.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru