Dziedātāja Marija Naumova pasaka, ko domā par dziedātāja Dona uzstāšanos un došanos uz “Eirovīziju”

Foto – ekrānuzņēmums

Jau ziņots, ka 10.februārī Nacionālajā dziesmu konkursā “Supernova” ar dziesmu “Hollow” uzvarēja latviešu dziedātājs Dons, kurš jau maijā dosies uz Zviedrijas pilsētu Malme, lai pārstāvētu Latviju Starptautiskajā dziesmu konkursā “Eirovīzijā”.

Tikmēr Marija Naumova – talantīgā latviešu dziedātāja, kura 2002.gadā dziesmu konkursā “Eirovīzija” uzvarēja, izpildot dziesmu “”I Wanna”, socvietnē “Instagram” publicējusi savas pārdomas par Dona uzvaru un arī veltījusi dziedātājam dažus vārdus.

Foto – ekrānuzņēmums

Viņa raksta: “No sirds novēlu Donam panākumus Eirovīzijā! Protams, šī ir viena liela loterija, bet cerēsim, ka veiksme būs viņa pusē! Galvenais izbaudīt šo īpašo mirkli un pieredzi! Lai ir sajūta, ka viss izdevies tā, kā gribējās un pat vēl labāk!” – viņa ierakstījusi pie savas publikācijas un foto, kur redzama kopā ar Donu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Naumova (@marija.naumova)

Iepriekš jau rakstījām, ka soctīklos lielu popularitāti ieguvis kāds video, kurā Lidijas tante, skatoties “Supernova” finālu komentējusi tur redzēto un skaļi dalījusies pārdomās un savos iespaidos. Skatoties Dona uzstāšanos, Lidijas kundze saka tā: “Es, redz, nesaprotu, par ko viņš tur pārdzīvo. Redz, viņš saka – “Help me” – to es saprotu – palīdzi man! Bet, nesaprotu, kas viņam tur, nabagam, notika… Viņš kādam zvana, droši vien – hallo, hallo…. Šoreiz viņš normāli apģērbts. Mūžīgi ar tiem T krekliņiem, tā kā tāds nabadziņš. Domāju, ka dziesma laba, bet ne priekš Eirovīzijas, tur viņu nesapratīs. Viņu neviens nesaprot!”

Lasi vēl: “Grib paņemt tavas ana*īzes!” – soctīklos pēc dziedātāja Dona uzvaras “Supernovā” “uzsprāgst” komentāri par dziedātāja tērpu

Foto – ekrānuzņēmums

Lidijas kundzes komentāri izpelnījušies daudzus “like” un arī dziedātājs un “Supernova” vadītājs Lauris Reiniks atzinies, ka nebija iepriekš šo kundzi pamanījis, un vietnē “X” publicējis šos amizantos video.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru