Šīs ir tās zodiaka zīmes, kuras bez pūlēm var uzlikt ļaunu aci

Par ļaunu aci tautas valodā dēvē cilvēka spējas uzlikt lāstu vai “nobrīnēt”. Ezoteriķi uzskata, ka ar šādu prasmi daļa no mums jau piedzimst. Un tas kaut kādā mērā esot atkarīgs no zodiaka zīmes.

Dvīņi, Mežāzis, Skorpions, Zivis – šajās zīmēs dzimušie ir apveltīti ar spēcīgu vārda un domu iedarbību. Šo zīmju pārstāvji reizēm ar vienu vārdu vai skatienu nosūtīt cilvēkam negatīvu enerģiju.

Saskaņā ar horoskopu Skorpioni to bieži dara arī tīšām. Daudzi no viņiem lieliski zina par savām neparastajām spējām un liek tās lietā.

Dvīņi “ļaunu aci” visbiežāk uzliek neapzināti. Dvīņiem patīk patenkot, apspriest, pakritizēt citus. Reizēm tiešām viņu šķietami nevainīgās frāzes slēpj enerģētisku bīstamību. Dvīņiem ieteicams rūpīgāk sekot savu domu plūsmai, citādi viņi var nodarīt ļaunu arī tuviniekiem.

Zivis un Mežāži var ilgi slēpt sevī aizvainojumus, negatīvas domas par kādu, kamēr pāridarītājs galu galā saņem sodu. Ļoti bieži šo divu zvaigznāju pārstāvju vārdi un draudi kļūst par īstenību.

Domājot slikti par kādu cilvēku, vēlot viņam bēdas, Mežāži un Zivis paši kļūst par sava lāsta upuriem.

Cita cilvēka virzienā raidīts negatīvs agri vai vēlu atgriežas atpakaļ. Tieši tāpēc šīm zīmēm īpaši jāiemācās domāt pozitīvi.

Pārējās zodiaka zīmes – Auns, Vērsis, Vēzis, Lauva, Jaunava, Strēlnieks un Ūdensvīrs – nav apveltīti ar īpaši izteiktām spējām uzlikt lāstu, bet katram likumam, protams, ir izņēmumi.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru