Kurās dienās jāuzkopj mājoklis, lai aizdzītu nabadzību un piesaistītu bagātību?

Foto – Unsplash

Mājas tīrīšana, neapšaubāmi, ir neizbēgams darbs, kas jādara ikvienai saimniecei. Taču, kā izrādās, uzkopt savu mājokli nevar tad, kad ienāk prātā!

Mūsu omītes ticēja, ka ir dienas, kas tam ir ļoti piemērotas un dienas, kurās nekādā gadījumā rokās nedrīkst ņemt ne slotu, ne putekļu lupatu. Kāpēc?

Mūsu senču ticējumi var likt pasmaidīt, taču, ja tā padomā – vai tiešām tie būtu saglabājušies gadsimtiem ilgi, ja tie nedarbotos? Diez vai! Ko tautas ticējumi vēstī par mājokļa uzkopšanu?

Viens no svarīgākajiem ticējumiem vēstī – lai mājās vienmēr būtu nauda, ir tikai dažas dienas nedēļā, kad drīkst tīrīt mājokli. Pretējā gadījumā – no tās tiks “izslaucīta” visa bagātība un labklājība!

Kurā dienā tīrīt māju, lai ģimenē vienmēr būtu nauda?

Lai piesaistītu veiksmi un bagātību savam mājoklim, mājokļa tīrīšanu vajadzētu veikt šādās dienās: otrdienās, trešdienās, ceturtdienās un sestdienās.

Kad nedrīkst uzkopt mājokli?

Kategoriski aizliegts tīrīt mājokli svētdienā. Saskaņā ar tautas ticējumiem, ja to darīsiet, tas var radīt problēmas ģimenē, kā arī ietekmēt finanses. Tas pats attiecas arī uz nakts stundām: tīrīšana pēc pusnakts ir kategoriski aizliegta!

Kā pareizi uzkopt, lai piesaistītu bagātību?

Kā izrādās, labklājību savā mājoklī var arī pievilināt! Tautas ticējumi vēstī, ka tīrīšana vienmēr jāsāk no istabas centra, virzienā uz durvju pusi. Tas vienlaikus arī simbolizē mājas attīrīšanu no negācijām, bēdām, strīdiem un visa, kas apdraud ģimenes labklājību.

Kas vēl apdraud ģimenes labklājību?

Ja jūs uzkopšanai izmantojat veco labo slotu, ir ļoti svarīgi, lai tā nebūtu veca un nolietota. Ja tā tāda ir, bez domāšanas izmetiet to! Pašai slotai arī jābūt tīrai! Ja pēc iepriekšējās tīrīšanas reizes uz tās ir putekļi vai netīrumi, tā ir jāizmazgā un jāizžāvē un tikai tad var atkal ķerties klāt uzkopšanai.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru