“Pārņem šausmas, šo lasot!”: bijusī politiķe Linda Mūrniece nepatīkami pārsteigta par jauno māmiņu rīcību un prāta spējām

Foto – ekrānuzņēmums

Bijusī Iekšlietu ministre un viesnīcas “Roma” vadītāja Linda Mūrniece socvietnē “Facebook” ierakstījusi savas pārdomas par kādu māmiņu grupu, kurā lasāmas diezgan dīvainas lietas…

“Un kāpēc šī lapa jāsauc par atsaucīgo māmiņu forumu? Un – diez, kas administrē šo visu?

Un tiem, kas domā, ka tas viss ir joks un provokācija, tad nē – tas viss tur ir nopietni!” – Linda raksta “Facebook”. Viņa arī ievietojusi pie sava ieraksta vairākus “postus” no “Facebook” grupas “Atsaucīgo māmiņu forums”.

Vienā no foruma ierakstiem redzams, ka kāds anonīms dalībnieks ierakstījis par to, ka darbu vakardien veikusi neadekvātā stāvoklī, bet kāds cits ieraksts vēstī par kādiem apšaubāmiem pētījumiem.

Pie Lindas ieraksta izvērtās arī visai aktīva domu apmaiņa, kur komentētāji raksta:

“Sakiet ko gribat, bet izskatās, ka liela sabiedrības daļa ir patiešām garā vāja un slima. Skumjākais, ka viņi diezgan aktīvi vairojas.”

“Trakākais, ka šie ļaudis vairojas un piedalās vēlēšanās!”

Bet tikmēr žurnāliste Inese Supe uzskata citādi:

“Linda, izkopēts gan diezgan tendenciozi, jo šie ir tikai divi ieraksti, kas pat neraksturo patieso vidi māmiņu forumā. Tur katru dienu ir vairāk kā desmit padomu jautājumu, mammas jautā – kā tikt galā ar va***bīgiem vīriem utt. Protams, šis portāls nav domāts tiem cilvēkiem, kuri sevi uzskata par tikliem, godīgiem ļautiņiem, kuri nekad nav kļūdījušies un visu savā dzīvē dara kā pēc grāmatas.

Ja šajā postā būtu nopublicēts kāds ikdienas jautājums, tad nebūtu iemesls šausmināties. Kāds mērķis šim postam? Jā, Latvijā cilvēki ir ar dažādu izglītības, audzināšanas līmeni, bet tas nedrīkst būt iemesls, lai par šiem cilvēkiem kāds ņirgātos. Un postā, kur dāma piedz***s darbā… vai, liekot roku pie sirds, katrs , kurš šeit nošausminājās, var teikt, ka savā dzīvē nepieļauj nekādas kļūdas?
p.s. Doila posts ir kaut kas nedabīgs māmiņu forumam.”

Lindas atbilde

Tiesa, Linda Mūrniece Inesei atbildējusi šādi:

“Neko tendenciozi nekopēju. Kāds man ieteicis piesekot lapai un tad arī izlec šādi murgi. Neplānoju analizēt un neplānoju sekot.

Vienkārši brīnos par to, ka administratoram vienalga, ko publicēt. Šādā veidā arī degradēt labi domātu lapu.
Neviens arī neņirgājas. Un man ir tiesības savā lapā likt, ko vēlos, jo šī informācija ir pieejama publiski.

Galu galā – maniem sekotājiem ir jāzina, ka eksistē tādas sarakstes.
Un – jā – pieņemt, ka cilvēki bez izglītības ir norma, nav normāli.”

Citi komentētāji uzskata:

“Atsaucīgo māmiņu forums ir ļoti interesanta vieta. Reizēm domāju-kā, tieši kā mēs dzīvojām, kad nebija interneta un feisbuka…”

“Mani pārņem šausmas, šo lasot.”

“Grupai jāmaina nosaukums… bet tas viss norada, ka ābols pūst no iekšpuses – Latvijas izglītības un kultūras līmenis ir baiss.”

“Drausmīgi.”

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru