Ko gulēšanas poza var pastāstīt par jūsu raksturu

1. Ja jūs nevarat aizmigt neesot šādā pozā, tā tad jūs esat mierīgs un maigs cilvēks. Jūs nav viegli aizvainot un jūs nebaidaties par to ko sola jums nākotne. Jūs esat atvērts visam jaunajam, kas sagaida. Šādi cilvēki var pasmaidīt pat sliktākajā rītā viņa mūžā. Viegli pierod pie mīļotā cilvēka un viņam ātri pielāgojas.

2. Ja jūs guļat embrija pozā, tad tas nozīmē, ka jūs bieži esat aizsardzības pozā. Šādā pozā jūs vēlāties atslēgties no visas pasaules. Mēģiniet atrast ar ko aizrauties – sāciet zīmēt, mācieties dejot, uztaisiet mājaslapu. Ja šādi guļ jūsu vīrietis, tad beidziet viņu terorizēt. Ja šādi guļ jūsu kaķis – viņš ir normāls kaķis.

3. Jūs guļat uz vēderu un rokas, kājas ir katra uz savu pusi – lūk, šādi guļ īsts līderis. Šādi cilvēki ir ļoti impulsīvi un apveltīti ar lielām intuīcijas spējām. Viņi ļoti seko kārtībai, gan mājas dzīvē, gan darbā. Visu stingri izplāno un nemīl negaidītus pārsteigumus. Pateicoties savai izturībai un gribasspēkam šie cilvēki ātri vien panāk sev vēlamo.

4, Uz muguras guļ karaļi. Izskatās, ka jūs esat viņu vidū. Esat pozitīvi un dzivespriecīgi cilvēki, kuri ļoti mīl atrasties uzmanības centrā vienmēr un visur. Darbā esat tieši, konkrēti un precīzi. Visbiežāk šādi guļ vīrieši, taču viņu starpā arī šādi guļ «dzelzs» lēdijas.

5, Ja jūs guļat kā zaldāts, tad jūs esat paredzama persona, kura sen jau ir noteikusi savus dzīves mērķus un tiecas pēc tiem. Jūs mēdzat būt stingri, pedantiski un prasīgi, bet vislielākās prasības jūs pieprasāt tieši sev.

6. Guļat kā cālis? Jūs esat pat ļoti neparedzams, tādēļ bieži apkārtējiem cilvēki jūs mēdz nesaprast vai pārprast. Ļoti mainīgs garastāvoklis. No mierīgas, mīļas būtnes sekundes laikā varat palikt par terorizējušu velnu, kas izraisa skandālus un atpakaļ. Jums ir ļoti grūti izdarīt, kādu izvēli bez citu palīdzības. Dzīvē un darbā esat stabils, mierīgs un akurāts.

Avots: klewo.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru