Kā tas varēja notikt? No tirdzniecības centra augšējās stāvvietas “nolido” BMW mašīna!

25. aprīļa vēlā pēcpusdienā, Viļņā, pie lielā tirdzniecības centra Eiropa daudzstāvu autostāvvietas, varēja novērot diezgan dīvainu un neparastu skatu. Pašlaik vēl nezināmos apstākļos no trešā stāva “nolidoja” BMW X6 mašīna ar visu vadītāju pie stūres, tā vēsta Lietuvas mediji.

Labā ziņa ir tāda, ka to visu fiksēja arī blakus esošās video kameras, kuras paspējušas noķert brīdi, kad automašīna nokrita zemē. Izrādījās, ka viss negadījums varēja izvērsties vēl sliktāk, jo tikai pāris sekundes, pirms nokrita BMW, garām pabrauca cita automašīna.

Lasi vēl : Visi šo sievieti uzskatīja par jukušu, tomēr tad ārsts viņai lika, ko uzzīmēt…

Šajā negadījumā cietusī ir 1979. gādā dzimusi sieviete, kura trieciena brīdī atradās pie stūres. Pateicoties glābējiem, viņa tika ārā no sadragātās mašīnas. Taču sievietei tika konstatēti vairāki lūzumi un iekšējo orgānu bojājumi, viņa smagā stāvoklī tika nogādāta tuvējā Slim**cā.

Par visu notikušo situāciju joprojām ir ļoti daudz jautājumu, taču veikala “Eiropa” pārstāvji pilnīgi noliedz to, ka stāvvieta kādā veidā varētu būt nedroša. Zināms tas, ka tiks veikta izmeklēšana, lai noskaidrotu, kāpēc tā notika! Cerams, ka sieviete veiksmīgi atveseļosies.

Lūk arī video no novērošanas kameras :

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru