Durvis ver Latvijā lielākā aptieka ar īpašu zonu labsajūtai

Jau 28. aprīlī iepirkšanās un izklaides centrā “Akropole” apmeklētājiem durvis vērs lielākā un modernākā “Euroaptieka” Latvijā. Jaunās koncepcijas “Euroaptieka” būs pirmā, kas neierasti klasiskajam aptieku konceptam piedāvās īpaši izveidotu pieredzes zonu “Tavai labsajūtai”. Pieredzes zonā bez maksas būs pieejamas sejas, galvas ādas un matu stāvokļa pārbaudes un speciālista konsultācijas.

Katrs cilvēks ir absolūti unikāls, tādēļ lielākās un modernākās Latvijas aptiekas centrā atradīsies īpaši izveidota zona – “Tavai labsajūtai”. Tajā apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar jaunākajiem skaistuma un Vese***as produktiem, piemēram, izmēģināt Nāves jūras sāļu skrubjus un mazgāšanas gelus rokām un kopā ar zinošiem profesionāļiem izvēlēties sev piemērotākos ķermeņa kopšanas līdzekļus. Domājot par klientu pieredzes uzlabošanu, ikvienam apmeklētājam būs iespēja veikt sejas, galvas ādas un matu stāvokļa pārbaudes un saņemt profesionāļu ieteikumus un konsultācijas.

“Svarīgākais ir atrast un izvēlēties savam ādas tipam un stāvoklim atbilstošu līdzekli. Lai būtu pavisam droši, sava sejas ādas tipa noteikšanu ir vērts uzticēt speciālistam. Precīzi zināt savu ādas tipu ir būtiski, lai varētu izmantot produktus, kas paredzēti konkrētu problēmu risināšanai,” uzsver “Akropole” “Euroaptiekas” kosmētikas un Vese***as produktu nodaļas vadītāja Lāsma Kursīte.

Kā skaidro farmaceite, taukainai ādai jānodrošina efektīva poru attīrīšana un tauku radītā spīduma mazināšana, kā arī optimāla vide ar līdzekļiem, kam ir neitrāls pH līmenis, lai mazinātu baktēriju veidošanos. Savukārt sausai ādai jāsniedz maiga attīrīšana un maksimāla mitrināšana vai pat barošana, lai atjaunotu ādas aizsargbarjeru un palīdzētu ādai sevi labāk aizsargāt pret dažādiem ārējiem kairinošiem faktoriem. Kombinētas sejas ādai ir svarīgi pielāgot produktus un kopšanu katrai zonai individuāli, iesaka Lāsma Kursīte.

Aptiekas pieredzes zonā būs iespējams noteikt ne vien sejas ādas tipu, bet arī galvas ādas un matu stāvokli. Pārbaudes ietvaros zinoši konsultanti ar īpašu aparatūru nosaka matu struktūru – biezumu, keratīna līmeni matā – un galvas ādas stāvokli. Trauslu matu, taukainas ādas, blaugznu vai matu izkrišanas gadījumā kopā ar speciālistu tiek apzināti problēmas cēloņi. Balstoties pārbaudes rezultātos, konsultants palīdzēs izvēlēties piemērotākos kopšanas līdzekļus un kosmētiku un, ja nepieciešams, ieteiks arī speciālistu, pie kā vērsties nopietnāku problēmu ārstēšanai.

““Euroaptieka” bija pirmā aptieka Latvijā, kas izveidoja pašapkalpošanās tipa aptiekas, un pirmā, kas ieviesa konsultācijas aptiekās – izglītotus darbiniekus, kuri strādā pašapkalpošanās zālēs un konsultē klientus. Latvijā lielākās un modernākās aptiekas izveide ir viens no vērienīgākajiem uzņēmuma projektiem Latvijā šī gada laikā. Veicot plānošanas darbus, mēs ievērojām klientu vajadzības, nozares tendences, augstākās prasības. Jaunā koncepta “Euroaptieka” būs vadošā aptieka mūsu klientiem, kas ietver nākotnes redzējumu par to, kādai jābūt modernai un mūsdienīgai aptiekai, kas ir ērta un pieejama ikvienam,” stāsta Ivars Nelsons, “Euroaptiekas” valdes priekšsēdētājs, uzsverot, ka pašlaik aptiekas mērķtiecīgi tiek veidotas kā vieta, kuru cilvēki apmeklē, lai preventīvi rūpētos par savu veselību un labsajūtu, nevis ierastos tikai tad, kad jau ir skārušas Vese***as problēmas.

Jaunā koncepta “Euroaptiekas” izveidē investēti aptuveni 650 000 eiro. 500 kvadrātmetru plašās telpas iekārtojumu raksturo plašums un ērti pieejama tirdzniecības zāle, kas radīta, īpaši domājot par jaunajiem vecākiem, bērniem, kā arī steidzīgajiem pircējiem. Jaunā aptieka nodarbinās 30 “Euroaptiekas” darbiniekus, kuri nodrošinās visu nepieciešamo palīdzību un sniegs padomus ar Vese***as aprūpi saistītos jautājumos.

Par “Euroaptieka”

Aptieku tīkls “Euroaptieka” ir zāļu mazumtirdzniecības uzņēmums. Latvijā darbojas 55 “Euroaptieka” aptiekas visos lielākajos valsts reģionos, sniedzot darba iespējas gandrīz 500 darbinieku. “Euroaptieka” ir daļa no uzņēmuma “Euroapotheca Group”, kas ir lielākais zāļu mazumtirdzniecības tīkls Ziemeļeiropā un apvieno vairāk nekā 660 aptiekas un 3,8 tūkstošus darbinieku Zviedrijā, Polijā un Baltijas valstīs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru