“Es gulēju kāpņu telpās, grāvjos, mežā…” – izskatīgā Ieva Adamss negaidīti par piedzīvoto savā dzīvē

“Es jaunībā, kādos 20 gados daudz cietu no stresa. Un tad, kad es jutu, ka man jau gribas izkāpt no šīs planētas, mammai teicu, ka braukšu uz laukiem kādu laiku padzīvot. Paņēmu dažus latus vai toreiz laikam bija “repšiki”, bērnu deķīti, dažus sausiņus un šitā es maucu. Kas tik ar mani nenotika – es gulēju kāpņu telpās, grāvjos, mežā… Jūs nevarat iedomāties, kā mani vāca cilvēki, kā viņi mani ēdināja un kā rūpējas!” – atceroties savu jaunības dienu pieredzi viņa stāsta.

Foto – ekrānuzņēmums

Viens no trakākajiem notikumiem viņai palicis atmiņā no Liepājas, kur viņa nepaspējusi pamest pilsētu pirms nakts, un izlēmusi doties uz kādu naktsklubu izgulēties. Atradusi tur vistālāko galdiņu un devusies gulēt.

Lasi vēl: “Paldies, tev, Jānīt, par to!” – leģendārā latviešu kinodīva Olga Dreģe atklāj, ka viņu saista īpašas attiecības ar režisoru Jāni Streiču

Foto – ekrānuzņēmums

“Bet puiši skatās – jauna gaļa! Tātad, jāizdancina! Viņi man pienāk, un saka, ka jāiet dejot, bet es viņiem – nē, es atnācu gulēt. Viņi, protams, neliekas mierā un mēs dejojām līdz 7 rītā! Pēc tam viņi man sāk piedāvāt aizvest pie sevis uz mājām, lai es varot izgulēties. Viens no viņiem pat man piedāvā atsevišķu istabu. Es atbildu, ka nevaru tagad tā uzreiz izvēlēties, pie kura no viņiem doties, tāpēc saku, lai aizved mani uz jūru, kur es sagaidīšu saullēktu. Nu, ko, viņi mani aizved arī. Bet pēc kāda laika es saprotu, ka ir baigā migla, un tas saullēkts jau sen ir bijis, un es ne vella neredzu!” – viņa smejas, atceroties piedzīvoto.

Video ar Ievas Adamss piedzīvojumu stāstiem, skaties šeit.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru