Dziedātājas Adrianas Miglānes dzīvē iestājies grūts periods

Foto – ekrānuzņēmums

TV šova “X Faktors” dalībniece Adriana Miglāne nesen šķīra savu savienību ar sava dēla tēvu, tagad viņas dzīvē pienācis grūts periods.

Žurnālam “Privātā Dzīve” dziedātāja atklāj, ka viņai apnicis klusēt un būt labai, jo pacietība nupat esot beigusies. Adriana pēc šķiršanās no dēla Hugo tēva, bērnu šobrīd audzina viena pati. Līdz šim viņa publiski nebija runājusi par savu dzīvi pēc šķiršanās.

Tagad viņa atklājusi – 3 gadus veco dēlu audzina un rūpējas par viņu viena pati. Bez tēva atbalsta.

Dziedātāja atklāj, ka bērna tēvs daudz laika pavada ārpus Latvijas, tāpēc ir ļoti sarežģīti vienoties par laiku, ko tēvs pavadīs kopā ar bērnu, lai gan, šķirot laulību, pie notāra par to esot vienojušies, ka vīrietis jebkurā brīdī var satikt savu dēlu, iepriekš par to vienojoties ar Adrianu.

Lasi vēl: “Man ir ļoti lielas skumjas” – talantīgais latviešu dziedātājs Dzintars Čīča vairs neslēpj savas sajūtas

Miglāne atklāj, ka šobrīd viņai nav citu attiecību, un viņa negrasās ar to sasteigt. Tikmēr viņas bijušais vīrs esot izveidojis jau jaunas attiecības un viņa jaunajai draudzenei esot bērniņš.

Foto – ekrānuzņēmums

“Viņš apmaksā biļetes un aicina ciemos pie sevis, kamēr par savu dēlu jau gandrīz mēnesi nav pajautājis, kā viņam klājas. Man kā mātei tas ir nesaprotami, jo Hugo tomēr ir arī viņa bērns,” – žurnālam stāsta Miglāne.

Viņa atklāj, ka bijušais vīrs dēliņu arī nav apsveicis Ziemassvētkos, kā arī bērna dzimšanas dienas ballīti viņa rīkojusi viena pati. Arī finansiāli nekāda lielā palīdzība no vīrieša nav jūtama, jo Hugo tēvs Miglānei maksā vien 150 eiro mēnesī.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru