Dembovska atklāti par dzīvi Anglijā : Slikti darba apstākļi, nožēlojamas algas, dārgas cigaretes un īre!

Lielākā daļa latviešu dodas uz Angliju, lai nopelnītu vairāk naudas kā Latvijā, un, lai dzīvotu labāk kā savā dzimtenē. Šī brīža situācija saistībā ar Brexit gan ir smagi iespaidojusi situāciju Anglijā, īpaši, kad runa iet par iebraucējiem. Latviešu realitātes šovu zvaigzne Aija Dembovska stāsta par saviem piedzīvojumiem laikā, kad Lielbritāniju skar Brexit vilnis.

Viņa izteikusies par to, ka viņa domā par dzīvi Latvijā, jo Anglijā ir labu laiku jau padzīvojusi un sapratusi, ka tur nekā laba nav. Alga ir tikai nedaudz lielāka, tomēr tas pats ir arī ar izdevumiem, līdz ar to kopā sanāk viens un tas pats.

Pie tam Aija izteicās, ka darba apstākļi tiem, kas iebrauc ir diezgan slikti. Iepriekš viņa jau meklējusi labu darbu, taču nekas no tā nav sanācis, tādēļ atgriezīsies dzimetenē, jo atrast labu darbu Anglijā vispār esot sarežģīti, it īpaši ja esi iebraucējs.

Tāpat viņa izteikusies, ka tas Brexit ir vispār murgs. Dēļ tā visa iebraucējiem paliek tikai sliktāki darbi, kuri ir mazāk atmaksāti.

Lai pati tiktu uz Angliju naudu ieguvusi no draugiem un paziņām un vēlas naudu atdod, taču situācija ir tāda, kāda viņa ir, jo Anglijā naudu iekrāt tomēr esot grūti.

Vienā nedēļā latvietis nopelna aptuveni 275 paundus. Aptuveni 65 aiziet par vienu īres istabu. Tad ir ceļa izdevumi un pārtika, kura ir dārgāka. Cigaetes vispār maskā 10 paundi, nekas tur neesot labāks, izteikusies Aija.

Lasi vēl : No mazām skaistulēm, līdz vecām “bābām!” Redz kā īstenībā ir izmainījušās slavenās Olsenu dvīnes!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Reimo</cite>

    Pilnīgi meli, izņemot, cigarešu cenu.

    • <cite class="fn">Inga</cite>

      Aija beidz sūdzēties un čīkstēt, ar to ka tu negribi strādāt un viss ir slikti tev. Tā nemaz nav, cigaretes būtu nepieminejusi, tev tikai gribas lai pievērš uzmanību. Ej strādāt un nečīkst, tev pašai kauns kaut drusciņ ir. Es tev pat mēslu dakšu neticētu. Tu tak strādāt nemāki.

  • <cite class="fn">Janis</cite>

    Nekas no sita visa nau patiess, iznjemot varbut cigaresu cenas. Algas ir lielakas par nosauktajam pat minimalas. Partika pilnigi noteikti ir letaka neka Lv . Un iekrat naudu var ljoti viegli ja vien neesi pilnigs cirvis. Nezinu kada bedre vinja te uzturas un strada, bet tie latviesi kas seit ilgi dzivo jau sen labus darbus ir atradusi.

Pievienot komentāru