No mazām skaistulēm, līdz vecām “bābām!” Redz kā īstenībā ir izmainījušās slavenās Olsenu dvīnes!

Gandrīz ikviens deviņdesmito gadu bērns un to vecāki atceras pasaules slavenās Olsenu dīvines, kuras lielo popularitāti ieguva ar seriāli “Pilna māja.” Abas dvīnes tolaik tur attēloja mazo Mišelu. Seriāls kopumā tika filmēts veselās astoņās sezonās. Sākoties no 1987. gada līdz pat 1995. gadam.

Lai lieki neteiktu, abas māsas uzauga kopā ar slaveno seriālu, līdz ar to visu cilvēku priekšā. Ešlija un Mērija ir dzimušas 1986. gadā, bet savas lielās aktiera gaitas uzsāka būtdamas tikai gada vecumā.

Šobrīd neviena no viņām vairs nefilmējas, Mērija Keita pēdējo reizi filmējās, 2011 gadā, taču viņas māsa to ir pārtraukusi jau labu laiku atpakaļ. Šobrīd viņas ir koncentrējušās uz modi un abas strādā pie sava personīgā zīmola, kuras nosaukums  ir – Elizabeth and James’. Viņas to dibinājušas kopā.

Tagad viņas ir tiešām pieaugušas sievietes, un abām ir vien 32 gadi, tomēr viņu izskats liecina par savādāku vecuma! Abas divas ir ļoti novecojušas.

Mērija vairākus gadus cieta no ēšanas traucējumiem – anoreksijas. Tas ļoti stipri iespaidoja viņas augumu, izskatu un svaru, izmainījās arī viņas sejas vaibsti. Prese ziņo, ka viņai nācies pārciest vairākas operācijas, kuras neesot bijušas tādas, kā tika cerēts.

Tomēr viņām ir kopīgs hobijs – viņas izskatās tā, tādēļ, ka regulāri ballējas, ilgstoši lietoja alkoholu, narkotikas un ēdušas neveselīgas, tāpat arī negulētas naktis un viss pārējais, tas viss nu viņām ir iespiedies sejā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru