Ārsti ir vienkārši sašutuši par to, kas nodarīts pacientei Stradiņa Slim**cā!

Paciente sašutusi par Stradiņu Slim**cas medicīnas darbinieku bezatbildību un paviršu attieksmi. Pēc šādi pārdzīvotiem notikumiem Stradiņa Slim**cā noteikti vairs nav vēlēšanās nedz atgriezties, nemaz nerunājot par ārstēšanos tajā.

Sieviete esot iestājusies Slim**cā sakarā ar sāpēm vēderā. Pēc ilgas gaidīšana Stradiņos, viņai atklāta  ginekoloģiska kaite – 8 cm liela cista, kuru pēc pāris dienām turpat arī izoperējuši. Sakarā ar to, ka pacientei pēc operācijas vēl saglabājās grūtības staigāt, tad viņa palika vēl trīs dienas Slim**cā, līdz atlaba un tikai tad izrakstījās.

Lasi vēl : Svarīgas ziņas visiem autovadītājiem, nākuši klajā lieli jaunumi!

Tomēr jau nākamajā dienā sieviete atkal ar neatliekamo palīdzību aizvesta atpakaļ uz Slim**cu, kur konstatēta jauna “blakņu” buķete, kas radušies pēc operācijas – trombi kājā un iekaisums vēderā. Pie tam, acīmredzot, paciente pirms operācijas jau bija taujājusi par vēnu zeķēm, uz ko māsiņas reaģējušas, ka tik jaunai sievietei pēc tādām neesot vajadzība. Vēl paciente sūdzas, ka pēc cistas operācijas, viņa nemaz vairs neesot apskatīta, dotas vien miega zāles un pretsāpju līdzekļi, jo bija stipras sāpes.

Sieviete esot konsultējusies vēl ar citiem speciālistiem, kuri arī bijuši neizpratnē, kā sievietes pēcoperācijas stāvokli varēja nepārbaudīt un kāpēc netika dotas antibiotikas.

“Tā ir nolaidība pret pacientu”, pauž pieviltā sieviete: “operācija man maksāja mazāk, nekā visas pēc operācijas sekas, kas nu man ir. Varēšu teikt lielu paldies, ja šis nu man paliks uz mūžu.”

Paciente ļoti aicina arī citiem slimniekiem neatkarīgi no vecuma, pēc operācijām lietot vēnu zeķes un šajā jautājumā neklausīt mediķu teikto.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Sigita</cite>

    Atbrauciet uz Liepājas slimnīcu,ne to vien atklāsiet ko Stradiņos.Nekādi hipokrātu zvēresti nedarbojās,vai maz jēgas ir tādai iestādei kā slimnīca,laiks pārbaudīt visus iegūtos ārsta diplomus cik reāli viņi ir dzīvē,un sākt tos atņemt ar aizliegumu strādāt medicīnā……

Pievienot komentāru