Beidzot atrasta ģimene, kas nofotografēti liktenīgajā dienā pirms ugunsgrēka Parīzes Dievmātes katedrālē

Brūka Vindzora kā tūriste ar draugiem devās atpūsties uz Parīzi un viņa ir autore fotogrāfijai, kura kļuva populāra sociālajos tīklos ar to, ka tā tika uzņemta īsi pirms traģiskā ugunsgrēka Parīzes Dievmātes katedrālē. Fotogrāfijā 22 gadus vecā Brūka ir iemūžinājusi aizkustinošu un sirsnīgu kadru ar tēvu un viņa meitiņu pirmdien, aptuveni stundu pirms postošās nelaimes, kura piemeklēja 850 seno katedrāli, un sociālajos tīklos notika aktīva šo divu cilvēku meklēšana, kuri nu ir atrasti.

Cenšoties atrast vīrieti un viņa meitu, pēc Brūkas publicētā attēla sociālajā tīklā “Twitter”, cilvēki ar to dalījās vismaz 220 tūkstošu reižu. Tagad fotogrāfijas autore paziņojusi, ka meklējumi izdevušies, tomēr ģimene vēla palikt anonīmi, saglabājot savu identitāti, kā arī negrib publicitāti.

“Fotogrāfija ir sasniegusi tēvu un ģimeni. Pēc notikušās nelaimes viņš ir nolēmis savu identitāti neatklāt,” stāsta Vindzore tīklā “Twitter”.

I took this photo as we were leaving #NotreDame about an hour before it caught on fire. I almost went up to the dad and asked if he wanted it. Now I wish I had. Twitter if you have any magic, help him find this ? pic.twitter.com/pEu33ubqCK

— Brooke Windsor (@brookeawindsor) April 16, 2019

Brūka Vindzora, šķiet, atradusi kopīgu valodu ar fotogrāfijā redzamajiem modeļiem un dalījusies ar vīrieša sacīto: “Vēlreiz paldies par skaisto fotogrāfiju, mēs tai noteikti atradīsim īpašu vietu.”

Jau iepriekš ziņots, ka kāda tūriste Brūka sociālajos tīklos publicējusi skatu, kur iemūžināts vīrietis spēlējoties ar mazu meiteni uz Parīzes Dievmātes katedrāles fona. Aptuveni pēc stundas kadetrāli pārņēmušas liesmas. Vēlēdamās atrast kadrā “noķerto” ģimeni, viņa attēlu publicējusi “Twitter”:

“Tviteri, ja spēj darīt brīnumus, palīdzi man atrast šos cilvēkus,” lūdz Brūka, “Ja fotogrāfijā būtu redzama es, tad noteikti vēlētos, lai man būtu šāda piemiņa,” viņa atzīst, kā arī ļoti pateicas aktīvajiem cilvēkiem, kuri dalījās ar bildi, lai palīdzētu meklēšanā.

Avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru