Zodiakālās savienības, kam nav nekādu izredžu būt ilgi un laimīgi kopā

Dvīņi un Jaunava

Ja šie divi uzsāks attiecības, viņi vienkārši sajuks prātā. Un ne jau labajā nozīmē. Viņi nespēs būt arī labākie draugi, jo gluži vienkārši viņi ir pārāk atšķirīgi un nesaderīgi kā personības. Dvīņiem patīk rīkoties spontāni, tā, kā pašiem ienāks prātā. Organizēšana un plānošana pilnīgi noteikti nav viņu stiprā puse.

Taču šāda nenoteiktība pilnīgi noteikti spēj novest līdz baltkvēlei Jaunavas. Jaunavas mēdz būt ļoti mierīgas. Viņas vienkārši grib, lai viss vienmēr tiktu izdarīts noteiktā veidā. Viņu valdonīgums spēj satracināt Dvīņus. Viņiem pilnīgi noteikti nav lemts būt kopā. Visi apstākļi par to liecina.

Lasi vēl: Tests, lai ieskatītos savā nākotnē; prognozes precizitāte ir 98%

Lauva un Skorpions

Starp šiem diviem vienmēr notiks cīņa par varu. Abām šīm zīmēm ļoti patīk visu kontrolēt. Un neviens no viņiem nebūs gatavs piekāpties otram. Vai tad šeit ir iespējams kompromiss? Abi gribēs rīkoties pēc saviem ieskatiem. Un abi vienmēr pastāvēs pie sava. Katram no viņiem būs labāk attiecībās ar kādu, kas vienmēr spēs atbalstīt un būs piekāpīgs.

Mežāzis un Ūdensvīrs

Sākotnēji varētu šķist ka šie divi ir kā radīti viens otram. Abi ir pragmatiski, gudri, un abi lieliski saprot, ko grib no šīs dzīves. Bet tieši tur jau tas āķis. Viņi abi ir spilgtas personības, viņiem blakus ir vajadzīgs kāds, kas atšķirsies no viņiem pašiem. Kāds, kas spēs nogludināt konfliktus, līdzsvaros. Savādāk viņi ļoti ātri apnīks viens otram, jo tas atgādinās attiecības pašam ar sevi.

Svari un Zivis

Svari vienmēr cenšas visiem izpatikt. Bet Zivis ir sapņotāji. Un šo abu attiecībās vienmēr pietrūks kāda, kas būtu piezemētāks, kam būtu pamats zem kājām. Viņiem abiem ir vajadzīgs reālists, kas vienmēr izdarīs visu, kas ir vajadzīgs. Zivis un Svari var kļūt par ļoti labiem draugiem. Bet nekad nespēs būt pāris.

Avots:

slovofraza

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru