Zodiakālās savienības, kam nav nekādu izredžu būt ilgi un laimīgi kopā

Zodiaks var atklāt daudz ko jaunu par mums pašiem, par to, ko savādāk mēs nemaz nespētu uzzināt. Un ja mēs būsim pietiekami uzmanīgi, mēs spēsim pasargāt sevi no laika tērēšanas attiecībām, kas jau sākotnēji būs nolemtas neveiksmei.

Jāsaprot, ka nepastāv tāda viena ideāla attiecību modeļa, kam jau sākotnēji būtu lemta vien veiksmīga un bezrūpīga pastāvēšana mūžīgās mīlestības un romantikas valstībā. Ir daudz dažādu attiecību modeļu, starp pilnīgi dažādiem cilvēkiem, kam kaut kādu iemeslu dēļ tomēr izdodas saglabāt ilgstošas attiecības un kopdzīvi. Līdz ar to nepastāv nekāda „ideāla” modeļa, uz ko būtu jātiecas katram pārim bez izņēmuma.

Un viss ir atkarīgs vien no paša pāra un viņu pūlēm, ko gatavi pielikt savu attiecību uzturēšanai. Un neskatoties uz to, ka reizēm ir ļoti grūti saprast, kuram pārim lemts izturēt visus pārbaudījumus un visu mūžu nodzīvot kopā, ir pavisam viegli noteikts, kam pilnīgi noteikti nav lemts palikt kopā. To var noteikt pēc Zodiaka zīmēm. Zodiaks var atklāt daudz ko jaunu par mums pašiem, par to, ko savādāk mēs nemaz nespētu uzzināt.

Un, ja mēs būsim pietiekami uzmanīgi, mēs pasargāsim sevi no attiecībām, kas jau sākotnēji būs nolemtas neveiksmei. Vai gribi uzzināt, kura partnera dēļ nemaz nav vērts censties? Protams, ka gribi! Tieši tāpēc tu šobrīd lasi šo rakstu. Lūks šīs zodiakālās savienības, kam nav nekādu izredžu uz kopīgu nākotni.

Auns un Vēzis

Auns vienmēr būs pārāk vaļsirdīgs un tiešs. Viņš vienmēr rīkojas, kā pats grib, jo tieši tā viņš ir iekārtots. Turklāt Auni vienmēr rīkojas ātri, jo viņiem vienmēr ir ieplānots vesels lērums ar darāmo, viņi nespēj pieļaut lieko laika izšķiešanu. Vēzim būs ļoti grūti izprast Auna aso un rupjo dabu, kur nu vēl sadarboties ar viņu. Vēži ir ļoti jūtīgi, viņiem patīk rūpes un lutināšana. Auniem gluži vienkārši nepietiks pacietības tam visam.

Vērsis un Strēlnieks

Šeit gan viegli iekrist lamatās, jo sākotnēji šādas attiecības šķiet vienkārši lieliskas. Bet vai tas nozīmē, ka arī turpmāk viņiem klāsies tikpat labi? Diemžēl, nē! Un lai jūs nemaldina fakts, ka šie divi ir vienkārši fantastiski draugi.

Tiklīdz viņi gribēs piešķirt savām attiecībām romantisku pieskaņu, šis attiecības izjuks kā kāršu namiņš. Vērsis nekad nespēs rast sev tik vajadzīgo stabilitāti un drošības sajūtu attiecībās ar Strēlnieku. Strēlnieki ir pārāk brīvdomīgi un neatkarīgi, lai spētu izjust ilgstošu pieķeršanos vienam partnerim.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru