Sievai zem tupeles; Kas no horoskopa zīmju pārstāvjiem vislabāk pakļaujas sievietes gribai?

Sievai zem tupeles. Kas ir šis vīrietis? Tas, kas vienmēr atrodas savas izredzētās varā, vai tas, kas cenšas izdabāt savai mīļotai sievietei? Abi varianti ir daļēji pareizi. Dažiem vīriešiem asā sieviešu kurpītes papēdīša spiediens ir pietiekams iemesls paziņot pasaulei par savu karalieni.

Ja pastāv apzīmējums „sievai zem tupeles”, tas nozīmē, ka ir arī vīrieši, kam patīk pilnībā pakļauties sievietes gribai. Vīrieša uzvedības modelis, esot attiecībās vai laulībā, ir pilnībā individuāls. Valdonīgās sievietes raksturu vienmēr spēj mīkstināt padevīgs un pretimnākošs vīrietis. Tas it nemaz nenozīmē, ka viņš ir „lupata”. Tas ir atkarīgs no daudziem faktoriem: audzināšanas, bērnības kompleksiem un daudz kā cita. Ne jau velti saka, ka pretpoli pievelkas.

Sabiedrībā valda viedoklis, ka sievai pakļaujas vīrieši ar vāju raksturu un bez gribasspēka. Viņi pakļaujas katrai sievietes prasībai.

Par sevipārliecināts vīrietis ar lielāko prieku izpildīs katru mīļotās iegribu, kā tik viņai būtu labi un viņa starotu aiz laimes. Vai tad kāds spēj apgalvot, ka šāds vīrietis ir sievai zem tupeles?

Ņemot vērā to, ka apzīmējums „sievai zem tupeles” ir visai neskaidrs, var secināt, ka kādam šāds vīrietis liksies zelta vērtē, bet citas uzskatīs viņu par nīkuli.

Te nu mums palīgā steidz astroloģija, kas ir spējīga kaut nedaudzizskaidrot, kurš no zodiaka zīmju pārstāvjiem vislabprātāk atrodas sievietei zem tupeles.

Lauva

Lauvas parasti ir vieni no tiem, ko ir visgrūtāk iedomāties sievai zem tupeles. Taču, ja Lauva dievina savu izredzēto, savu Karalieni, viņš visus pasaules dārgumus ir gatavs nolikt viņai pie kājām. Lauvas mīļotajai jābūt apveltītai ar izcilu prātu un daili, lielisku raksturu un interesantu, daudzpusīgu iekšējo pasauli. Tikai šādā gadījumā Lauva itin viegli pats pakļausies savai sievietei, turklāt leposies ar to. Kas tāds ir pa spēkam vien ļoti apgarotai, spēcīgai un dzīvesgudrai personībai.

Par citu iemeslu, lai pakļautos sievietei, kalpo nepārtraukta glaimošana un uzslavas vīrietim-Lauvai. Saslavēts Lauva drīzāk atgādina lepnu pāvu ar paceltu un izplēstu asti, tas pilnīgi staro aiz laimes.

Komplimenti un slavas dziesmas par godu Lauvai pārvērš viņu no draudīgā plēsoņas par maigu un pūkainu kaķēnu pie jūsu kājām. Taču ar Lauvu jāprot ļoti izcili manipulēt, viņš nekad nespēs pieciest atklātu konkurenci un sāncensību, un mīlestības vietā ne īpaši gudra sieviete panāks pilnīgi pretējo efektu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru