“Visi zobi palika mutē!” – mūziķis Andris Kivičs koncerta laikā piedzīvo ļoti nepatīkamu atgadījumu (VIDEO)

Foto – ekrānuzņēmums

Mūziķis Andris Kivičs piedzīvojis pagalam neveiklu situāciju, un to gan atstāstījis, gan parādījis saviem sekotājiem soctīklos. Šī atzīšanās daudziem likusies smieklīga, bet citi jutuši līdzi.

Andris socvietnē “Instagram” ievietojis video, kurā stāsta:

“Man ir baigie sū***i, bet jums būs baigi smieklīgi – esmu palicis bez priekšzobiem! Man bija “tiltiņš” no seniem laikiem tur un es Palladium koncertā pret miķi (mikrofonu – red.) nolauzu priekšzobam pusi, un tas “tiltiņš” sāka “ļurkāties” un tā tālāk. Un pirms četrām dienām uzkodu desai uz akmens, un vispār visi zobi palika mutē! Un man pēc četrām dienām man ir koncis (koncerts – red.), un šitā dziedāt nevar!

Lasi vēl: “Man nav kauns par to runāt!” – influencere Katrīne Vasiļevska TV ēterā “paceļ” tēmu, kas patiesībā satrauc ļoti daudzas Latvijas sievietes

Es apzvanīju vairākas klīn***kas: neviens neko nevar – pēc nedēļas, pēc 10 dienām, un viss ir sarežģīti. Un tikai “DentalArt” man teica: “Vecīt, brauc šurp! Izdarīsim, izglābsim tavu situāciju!” Un es šorīt braucu uz turieni. Redzēs, kā būs pēc tam. Davai!” – viņš stāsta video, kur parāda arī to, kā izskatās Andris Kivičs bez priekšzobiem.

Foto – ekrānuzņēmums

Nākošajā kadrā jau Andris redzams smaidīgs, braucot auto, un viņam visi zobi ir savā vietā:

“Nu, ko, mīļie, braucam mājās ar Lienīti no “DentalArt” – tikai trīs stundas, un zobi ir vietā un es varēšu pēc četrām dienām dziedāt koncertā, un nebaidīties par to, ka cilvēki skatīsies, ka Kivičam nav priekšzobi, kad viņš dzied.

Foto – ekrānuzņēmums

Paldies “DentalArt” par profesionalitāti, paldies jums par cilvēcību un silto attieksmi. Un par to, ka man vairāk nav bail no zob***rsta, paldies!”

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru