“Vīrietim labākajos gados”: komponists Raimonds Pauls dzimšanas dienā tomēr sagaida pārsteigumu

Foto – ekrānuzņēmums

Jau ziņots, ka Latvijā iemīļotais komponists Maestro Raimonds Pauls 12. janvārī atzīmēja savu 88.dzimšanas dienu. Dažas dienas pirms tam viņš bija izteicies, ka ir ļoti saguris un nekādas svinības nevēlas. Tomēr, kā izrādās, gluži bez svinēšanas viņš nav izticis.

Žurnāls “Kas Jauns?” šodien raksta, ka draugi un kolēģi tomēr Paulam saorganizējuši nelielu pasēdēšanu, kas notikusi Latvijas Radio namā.

Pats jubilārs uz pasākumu esot ieradies ar torti, uz kuras bijis uzraksts “vīrietim labākajos gados”. Šo cienastu, savukārt, Paulam uzdāvināja mūzikas nama “Daile” vadītāja Anda Zadovska.

Pauls žurnālam arī atklājis, ka visas dienas garumā saņēmis arī telefoniskus apsveikumus – viņu apsveikuši vairāki Latvijā leģendāri ļaudis – estrādes zvaigzne Margarita Vilcāne, dzejnieks Jānis Peters, operdziedātāja Elīna Garanča, dziedātāja Ance Krauze un daudzi citi.

Lasi vēl: VIDEO. “Nevarētu teikt, ka tagad dzīvoju pusbadā, bet…” – latviešu iemīļotais komponists Raimonds Pauls pastāsta, kāda šobrīd ir viņa ikdiena

Neilgi pirms savas jubilejas Pauls stāstīja, ka jūtoties “iztukšots” un vienīgā dāvana, ko viņš vēlētos saņemt šajā dzimšanas dienā esot miers.

Foto – ekrānuzņēmums

Atgādināsim, ka 2023.gads komponistam izvērtās visai smags, jo pēc slimošanas mūžībā devās viņa mīļotā sieva Lana Paula.

Visu interviju ar Maestro Raimondu Paulu lasiet 16.janvāra “Kas Jauns?” numurā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru