Viņa paslēpās zem gultas, lai uzzinātu, vai viņas puisis ir viņai uzticīgs

Meitene nespēja noticēt tam, ko viņa dzirdēja. Kas notiek? “Sveika, mīļā! Es tūdaļ braucu! Iedomājies, viņa beidzot saprata, ka es viņu krāpju! Paldies Dievam, ka viņa pati aizgāja. Šīs attiecības bija visīstākā kļūda. Cik labi, ka es no viņas tiku vaļā… Biedzot es varēšu tevi satikt!” tā pa telefonu runāja viņas draugs.

Meitene pilnīgi šokēta pavadīja zem gultas vēl pāris minūtes, mēģinot saprast, kas tieši tikko notika. Kā viņa varēja tik ļoti kļūdīties savā partnerī? Viņa tik daudzus gadus bija pavadījusi kopā ar cilvēku, kas pat ne kripatiņu viņu necienīja. Kad viņas puisis bija aizgājis, asaras pašas sāka līt pāri vaigiem.

Viņa nolēma saņemt sevi rokās, neraudāt un pat ne mirkli nepārdzīvot par šo idiotu. Kā viņš tā varēja? Tad viņa uz galda pamanīja vēstuli. Tā bija viņas drauga atvadu vēstule – vismaz tā nodomāja meitene. Vēstulē bija rakstīts: “Tu, mana mazā, mīļā muļķīte – nākošreiz, kad izlemsi mani izāzēt, atceries paslēpt savas pēdas no gultapakšas. Es aizgāju uz veikalu, drīz būšu atpakaļ. Mīlu tevi!”

Mīliet viens otru!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru