Avicii pirms nāves uzņemtajā dokumentālajā filmā atklāja, ka viņam uzspieda doties koncertturnejās par spīti nopietnajām Vese***as problēmām

Zviedru dīdžejs Avicii, kas pagājušajā nedēļā tika atrasts Mir*s, vairākas reizes brīdināja menedžerus, ka uzspiestā došanās koncerttūrēs viņu nogalinās, atklāts dokumentālās filmas kadros.

Avicii, kura īstais vārds ir Tims Berglings, piektdien, 28 gadu vecumā tika atrast Mir*s Muskatā, Omānā.

Nesen uzņemtajā dokumentālajā filmā par dīdžeja darbu viņš atklājis, ka “ies bojā”, ja nepārstās sevi nodzīt koncerots.

Dokumentālās filmas autors ir Avicii draugs, zviedrs Levans Tsikurišvili, viņš vairākus gadus filmēja mākslinieku, iemūžinot viņa pieaugošo slavu.

Liktenīgi, dokumentālajā filmā 2016. gada martā nofilmēts Avicii pieņemtais lēmums neuzstāties koncertos klātienē. Tikai tagad cilvēki apjautuši sāpīgo patiesību par to, kāds spiediens no menedžeru puses tika izdarīts pret zviedru dīdžeju, liekot viņam piedalīties koncertos par spīti garīgās Vese***as problēmām un cīņu ar alkohola atkarību.

Forbes darījis zināmu, ka DJ Avicii viena vakara laikā par uzstāšanos nopelnīja aptuveni 250 000 ASV dolāru, viņš bija pasaulē vispelnošākais diskžokejs.

Berglings dokumentālajā filmā savam draugam saka: “Kad pieņēmu lēmumu pārtraukt koncertēšanu, es gaidīju citādāku attieksmi. Es cerēju uz atbalstu, it īpaši ņemot vērā visu, kam esmu gājis cauri.

Esmu bijis atklāts pret visiem ar ko kopā strādāju un visiem, kas mani pazīst. Visi labi zina, ka es izjūtu trauksmainību. Es negaidīju, ka cilvēki man uzspiedīs turpināt to visu darīt.

Viņi redzēja, cik slims jūtos to darot, par spīti tam, kad vēlējos pārstāt, manu viedokli apstrīdēja.”

Avicii jau sen nāca atklātībā ar savām garīgās Vese***as problēmām – trauksmainību- un alkohola lietošanu, kas palīdzēja viņam pārvarēt kautrīgumu un nepatiku pret atrašanos uzmanības centrā.

21 gada vecumā viņam diagnosticēja pankreatītu – potenciāli dzīvībai bīstamu aizkuņģa dziedzera iekaisumu – ko izraisīja pārmērīga alkohola lietošana, nav zināms, vai tas ir Avicii nāves iemesls, tomēr šobrīd pankreatīts ir viena no populārākajām versijām.

Breakneck speed: The 28-year-old Swedish DJ and producer retired from performing live in 2016 following a battle with alcohol abuse and anxiety

True stories: The documentary, filmed by a friend of Avicii - whose real name was Tim Bergling - during four years, follows his rise to fame, struggle with success and subsequent retirement

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru