VIDEO. “Nespēju iedomāties skaistāku sievieti…”: Keita Midltone svinīgā pasākumā apžilbina ar savu izskatu

Foto – ekrānuzņēmums

Pirms dažām dienām Londonā norisinājās ikgadējā balle un labdarības varietē uzvedums, kuru tradicionāli apmeklē kāds no britu karaliskās ģimenes pārstāvjiem. Šoreiz savus fanus iepriecināja princis Viljams un viņa sieva princese Ketrīna Midltone.

Ar savu iznācienu abi sajūsmināja fanus, un soctīklos izpelnījās ārkārtīgi daudz komplimentu.

Modes eksperti norādīja, ka princese Ketrīna pasākumam izvēlējusies ļoti gaumīgu komplektu – zīmola “Safiyaa London Poseidon” vakarkleitu izteiksmīgi zilā krāsā, kurai pieskaņojusi dizaineres Dženijas Pakhemas rokassomiņu.

Pašā pasākumā karaliskais pāris ieradās lieliskā noskaņojumā – smaidot, sarunājoties viens ar otru un sarunājoties ar citiem balles viesiem.

Par spīti tam, ka nesen britu žurnālists Omīds Skobijs publiski Keitai un Viljamam veltīja neglaimojošus apzīmējumus, piemēram, pasakot to, ka Keitai pievērstā sabiedrības uzmanība esot stipri pārspīlēta, jo viņa tāpat neprot darīt neko citu kā tikai plati smaidīt, Keita un Viljams izskatījās vēl vairāk satuvinājušies, nekā ierasti. Šķiet, ka teiciens “kas mūs nenogalina, padara mūs stiprākus” šoreiz ir tieši šis gadījums.

Pēc Keitas un Viljama parādīšanās ballē, soctīkli no komentāriem gandrīz vai “uzsprāga”. Britu karaliskās ģimenes fani neskopojās ar komplimentiem:

“Jūs tikai uz viņiem paskatieties – Lielbritānijas karalis un karaliene – tā vien gribas teikt, ka viņi jau tagad tādi ir!”, “Princi Viljam, tu esi izvilcis laimīgo lozi! Tava sieva ir brīnišķīga!”, “Nespēju iedomāties skaistāku sievieti par princesi Ketrīnu…”, “Keita un Viljams izskatās tik laimīgi!”, “Un kur tad tagad ir Skobijs ar saviem apvainojumiem? Ko? Nu, vai tad viņi nav patiesi brīnišķīgs pāris?”.

Keita un princis Viljams ierodas svinīgajā pasākumā:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru