VIDEO. “Man mugura ir stīva, visa lupatās…”: Latvijā pazīstamā influencere Elīna Didrihsone ar ģimeni, lidojot uz Rīgu, piedzīvojusi nepatīkamu pieredzi

Foto – ekrānuzņēmums

Latvijā pazīstamā influencere un uzņēmēja Elīna Didrihsone soctīklos publicējusi savu vilšanos, ko viņa piedzīvojusi lidmašīnā uz Rīgu. Taču ne visi ir vienisprātis – daži uzskata, ka viss bijis atbilstoši iegādātajām biļetēm.

Vietnē “X” profils ar segvārdu KaraLienes Dzīves gudrības pārpublicējis Elīnas ierunāto video, pie kā pierakstījis: “Tas brīdis, kad pašpasludinātā slavenība ir vīlusies, jo personāls lidmašīnā un lidostā neizturas pret viņu kā pret VIP klientu. Par iespēju nopirkt papildus sēdvietu bērnam, laikam, neviens nepateica…”

Tikmēr Didrihsone video stāsta: “Es speciāli aizgāju palūdzu, lai mēs nevaram pārsēsties priekšā, lai Džeisonu būtu ērtāk noguldīt, jo sanāca, ka visas 5,5h man viņš ir jātur rokās. Uz ko viņa atbildēja – nē, tur tā stāv mantas! Man bija tāds – oook.

Lai jūs saprastu, es sēdēju šitā te, lai Džeisonam ir, kur kājas nolikt, man mugura ir stīva, visa lupatās…

Kad mēs aizbraucām uz Latviju, mēs bijām pēdējie, kas dabūja savas mantas. Mums ratus nedeva. Mums ļoti vajadzēja Džeisonu apguldīt. Mēs ielidojām 3 no rīta… ”

Tikmēr komentētāji viedokļi dalās. Vieni uzskata, ka ir gluži normāli palūgt stjuartēm lidmašīnā ērtāku vietu, ja ceļots tiek kopā ar mazu bērnu, bet kādi citi tomēr teic, ka, ja grib ērtības, ir jānopērk vismaz bērnam sēdvietas biļete.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru